betrouwbaar en snel en netjes geleverd

Nike drinkgordel besteld. Goede kwaliteit en is prima bezorgd

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Service

Snelle correcte levering tegen een goede prijs

Waarom een verplichting?

Brooks hardloopschoenen

Al jaren doe ik aan power walking op Brooks hardloopschoenen, wat mij betreft zijn er geen betere! Verder snelle levering, met n persoonlijk kaartje erbij! Voor mij zeker aanrader!

Snelle levering en super service

Mijn bestelling was er op de beloofde dag, ik had voor de zekerheid 2 verschillende maten besteld. 1 artikel retour gezonden en het het tegoed stond al binnen 2 dagen op mijn rekening, top!

Makkelijk en snel geregeld.

Op de overzichtelijke website snel gevonden wat ik nodig had: prima schoenen!

Snelle Levering

Bestelde producten snel geleverd, voldoen aan de wensen. Fijne webshop!

Zeer snelle levering . Goede prijs .in de winkel 60 eu duurder. Goede advies

goede leverancier maar verkeerde bezorger. (PostNL)

De hardloopwinkel stuurde keurig op tijd, daarvoor alle lof. Echter PostNL zorgt voor vertraging. (nieuwe leverdag) Dat is mij nu meerdere keren overkomen met PostNL. Een vertraging kan kan altijd een keer voorkomen, echter bij PostNL lijkt het een structureel probleem te zijn. (ca 75% van mijn ontvangen zendingen) Mijn ervaring met andere bezorgers zijn prima. Daar komen vertragingen alleen bij uitzondering voor.

Alle afspraken na gekomen

Dfygr tuig

Snel en effectief geholpen

Ik loop sinds een aantal jaren vaker en wilde investeren in goede hardloopschoenen. Ik heb hiervoor een hardloopanalyse gedaan bij jullie en nieuwe schoenen gekocht. Ik werd snel en effectief geholpen. Ik kreeg een goede uitleg over waar naar gekeken wordt voor het vinden van de juiste schoenen. Blij mee!

helemaal goed

makkelijke website, eenvoudig bestellen, snel thuisbezorgd.

Wat een snele aflevering !

Snelle levering!

In de avond besteld, volgende ochtend bezorgd!

Altijd super

Wij doen al jaren hier onze asics hardloopschoenen bestellen altijd super en snel.

Snelle levering en een goed communicatie.

super!!

's avond 19.00 uur besteld de volgende dag om 14.00 uur in huis. Heel plezierig om gelijk de track en trace code te ontvangen om het pakketje te kunnen volgen.

Snelle levering, prima assortiment

Uitstekende service

Vrijdag besteld. Zaterdag binnen. Wat wil je nog meer. De bezorging is altijd perfect

Goede snelle levering voor redelijke prijs

Goede snelle levering voor redelijke prijs

Prima geholpen

Mijn zoon had een onhandige cadeau kaart ontvangen voor de kerst €150,- maar daarvan kon maar 50€ online . Ik nam deze over en vond uit dat de hardloop winkel deze accepteerde .Altijd *(zo ongeveer van het begin in 1992 in Moordrecht bij ze gekocht) de oplossing was kaart besteden in de winkel en schoenen naar mijn huis sturen. Praktijk was iets lastiger ik uit mijn werk naar Noordwijkerhout gereden *(15 min) schoenen online besteld toen het kleine probleempje opgelost was, afgerekend met desbetreffende cadeau cheque. Volgende dag de schoenen die ik hebben wou met de post nl bezorgd. Dames in de winkel Noordwijkerhout bedankt

Volgende keer weer...

's Avonds om 19.45u besteld en de volgend ochtend om 11.00u gearriveerd. Snel en met mooie korting. Grote kans dat mijn volgende Asics weer van De Hardloopwinkel komt.

Goed advies

In de winkel hadden helaas niet een trailschoen waar ik naar op zoek was, dus kreeg ik het advies om op hun site te kijken. Heb in de winkel mijn bestelling op de site gedaan en deze waren de andere ochtend in de winkel. Maat en pasvorm waren oké, dus meenemen en dezelfde middag een trail van 10 km erop gelopen. Ging boven verwachting.

Klantvriendelijk

Opgehaald in de winkel waar ik ook nog eens interessante persoonlijke adviezen kreeg

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.