Niet goed

Op site staat bodywarmer MET capuchon krijg ik een ZONDER capuchon. Dus weer retour gezonden. Dus nu niet positief eerdere zendingen ging prima

Slaag altijd, bij Hardloopwinkel Rdam

Groot aanbod, professionele en prettige benadering.

Prima en snelle levering en retour

Prima en snelle gratis levering en retour

Uitstekende service

Snel en makkelijk besteld en geleverd. Zat zelfs nog een kerstcadeautje bij de bestelling (veters) Heel erg leuk!

Supersnel en persoonlijk!

Echte mensen zijn dit, met hart voor de zaak en de klant. Ik merk het steeds als ik iets bestel: altijd een persoonlijke touch. Dat maakt nogal verschil tegenwoordig nu alles digitaal gaat. Ik ben en blijf vaste klant!

Goede prijs, snelle service ben als klap op de vuurpijl een heel attent (en goed bruikbaar!) cadeautje in m’n bestelling! Wat een verrassing!

Super kwaliteit en snel geleverd

Bedankt Henri en Eva, ik kan er weer tegen aan in het nieuwe jaar. Aan de kleding kan het niet meer liggen!

Groot aanbod, snelle afhandeling

Het aanbod is groot en divers. Degelijke prijs en snel bezorgd. Ook retouren worden vlot verwerkt.

Vriendelijk, eerlijke prijs en snel

Het kaartje gaf een persoonlijke touch!

Snelle levering met presentje

Snelle levering met een presentje!

uitstekend

Heldere site, prima hulpmiddel om de juiste maat te bepalen, mooie aanbiedingen voor oudere modellen, telefonisch vriendelijk en duidelijk advies

Prima snelle service

Ik kreeg ook nog een klein cadeautje bij mijn afgeprijsde schoenen.

Duidelijke omschrijving snelle levering

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Super soepele transactie...

...en het product is top.

Heel meedenkend en vakkundig geholpen

Ik ben geholpen in Den Haag door Marc en Heleen. Wat een super lieve en vakkundige mensen. Ontzettend behulpzaam in het meedenken en adviseren welke gympen e.d. ik het beste kan gebruiken voor het opbouwen van mijn conditie. Omdat mijn gympen niet in deze winkel waren, zijn ze opgestuurd. Met 2 dagen had ik ze al binnen, echt super bij mee. Heel erg bedankt voor alles en ik kom zeker in juni terug.

Duidelijke info bij aankoop hardloopschoenen

Ik kocht exact dezelfde hardloopschoenen als die ik al had. Anders is het risico te groot dat ze uiteindelijk toch niet bevallen. Met goede info kom je wel verder. Een aanbieding op "een oud model schoen" is ook mooi meegenomen! Alles is in een paar jaar tijd zoveel duurder geworden...

Snelle levering en handig attent gemaakt

Via een mail ben ik handig attent gemaakt op wat leuke aanbiedingen met ook nog eens een mooie korting erbij... De levering was de volgende dag al...heel fijn

prima en snelle service

prima en snelle service

Goede service en snelle levering.

De Hardloopwinkel communiceert duidelijk en verstuurt bestellingen snel. De persoonlijke details (zoals de waarschuwing voor hardloopverslaving en een handgeschreven kaartje) zijn de kers op de taart. Plus: niet onnodig veel verpakking en opvulling!

Perfect geregeld

Snelle service goed verpakt

Goede betaalbare kleding en snel bezorgd!

Het is al de tweede keer dat ik wat bij De Hardloopwinkel heb gekocht. Dit keer een winterlegging en een warme hardlooptrui zodat ik lekker warm blijf in de kou. En de volgende dag kon ik het ophalen uit de pakketautomaat. Net als de vorige keer kreeg ik er weer een gezellig, handgeschreven briefje bij. Zo leuk! Thanks voor alles.

Past goed, maattabel is correct. En natuurlijk snel geleverd. Volgende keer in een kleinere doos?

Altijd goed geholpen en daarbij ook goed advies

Snel en betrouwbaar

De hardloopwinkel is altijd snel met leveren en ook betrouwbaar met alle afspraken. Ik zou een perfecte 10 score geven als de voorraad van met name compression socks beter zou zijn.

Mooie prijs en snelle verzending

Omdat ik wist welke hardloopschoenen ik moest hebben, kon ik meteen van een mooie aanbieding gebruik maken. De schoenen werden meteen verzonden en waren ook snel binnen.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.