Pluspunten

Top prijs kwaliteit product

Sneller zichtbaar maken via zoekmachines, bijvoorbeeld geen directe hit via Google bij intypen van ascics loopschoen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer snelle levering. Super!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering en goede prijzen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering Ruime keuze

geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede kwaliteit artikelen, leuke aanbiedingen, prijzen zijn prima, communicatie verliep prettig, je krijgt snel respons en er wordt ook nog eens goed meegedacht.

In de winkelwagen zou het prettig zijn als je nog je maat aan kunt passen van bv een shirt of broek.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke communicatie toen de bestelde kleurstelling niet meer leverbaar bleek, en een zeer goede oplossing, zonder bijbetaling gevonden! Superservice vind ik dat!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede communicatie. Retour i.v.m. verkeerd geleverde maat. Alle stappen van het proces worden begeleid door een bericht via de mail. Je weet precies waar je aan toe bent.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De snelle reactie op mijn vraag omtrent welk model tunebelt geschikt was voor mijn nieuwe Samsung S5, en vervolgens de supersnelle bezorging.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levertijd en correcte berichtgeving daarover.

Jammer dat je extra verzendkosten betaald voor een lichtgewicht pakketje wat door de brievenbus past.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Geen vandaag besteld morgen in huis, maar beloven levering binnen enkele werkdagen. Dat zijn ze helemaal nagekomen na eerst een mail met verzendgegevens. Zou hier zeker weer bestellen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

veel communicatie over de juiste afhandeling van de betaling en verzending. Grappige verpakkingsdoos. Maakt de indruk van een professioneel en sympathiek internetbedrijf.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering.

Beste, ik heb 2 artikelen besteld, en bij beide artikelen is er een verschil tussen wat er als beeld op de webshop wordt aangeboden, en wat er uiteindelijk in de bus valt. Het t-shirt van Craft heeft volgens de foto witte biezen langs de zijkant, maar in werkelijkheid blijkt het roze te zijn. Het andere shirt zou een zakje op de mouw moeten hebben, maar ook dat is niet het geval … Ik ben dus teleurgesteld. Jammer genoeg vertrok ik op stage, en had ik de kleding nodig, waardoor ik geen tijd had om ze terug te sturen. Maar tevreden ben ik dus eigenlijk niet. Ok, de artikelen waren goedkoop, mits de korting, dus daar troost ik me mee. Maar eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik niet meer via uw webshop zal bestellen, omdat het niet betrouwbaar is. Met vriendelijke groeten Els

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Al jaren betrouwbaar. Goede service.

Beperkte maten bij mooie aanbiedingen

Pluspunten

de foto's van het artikel zijn onduidelijk en beperkt. Nu kun je eigenlijk niet zien wat je koopt. Ook de omschrijving van het materiaal en artikel is onduidelijk, dit is echt noodzakelijk voor een webshop. Het is moeilijk om uit de veelheid van artikelen een keuze te maken. Laat bijv. een serie foto's van het product zien, ook op een model, en maak ook een close-up van het materiaal. Dan kan ik zien of het artikel aan mijn verwachtingen voldoet. Ik denk dat de kwalitatief betere artikelen nu niet voorradig waren, dus helaas niet geslaagd deze keer.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Overzichtelijk aangeboden op de site !

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Levering was erg snel. Cadeau uitzoeken bij bestelling is top.

Verzendkosten haha.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke n speedy service

Nvt

Noordbaan 802