Altijd goed geholpen en daarbij ook goed advies

Snel en betrouwbaar

De hardloopwinkel is altijd snel met leveren en ook betrouwbaar met alle afspraken. Ik zou een perfecte 10 score geven als de voorraad van met name compression socks beter zou zijn.

Mooie prijs en snelle verzending

Omdat ik wist welke hardloopschoenen ik moest hebben, kon ik meteen van een mooie aanbieding gebruik maken. De schoenen werden meteen verzonden en waren ook snel binnen.

Ben zeer tevreden met het jack wat ik bij jullie heb gekocht.

De juiste maat en lengte en ik heb bij vrieskou het jack al gedragen.

Prima ervaring

Op tijd geleverd, makkelijk te bestellen!

Ze leveren snel wat je koopt!

Snelle levering, goed advies en ook bij retour snelle afhandeling, precies zoals het 'webwinkellen' hoort te zijn. Mijn volgende bestelling zal weer bij De Hardloopwinkel zijn.

Snel en correct geleverd voor de laagste prijs

Snel en correct geleverd voor de laagste prijs

Alles goed.

Snelle levering, redelijke prijs. Goede retour betalings afwikkeling.

Alles goed.

Snelle levering, redelijke prijs. Goede retour betalings afwikkeling.

Koop al jaren bij hardloopaanbiedingen, nu de hardloopwinkel. Altijd tot grote tevredenheid.

Goede en snelle levering tegen nette prijs

Deze keer 2 hardloopbroeken besteld. Snel geleverd en tegen een goede prijs.

Goede en snelle levering tegen nette prijs

Deze keer 2 hardloopbroeken besteld. Snel geleverd en tegen een goede rpijs.

Goede en snelle levering tegen nette prijs

Deze keer 2 hardloopbroeken besteld. Snel geleverd en tegen een goede rpijs.

Goed service

Betrouwbaar, goeie prijs en snelle levering

Betrouwbaar, goeie prijs en snelle levering

Volgende dag de bestelling op de stoep

Fijne en betrouwbare shop en goede service.

Volgende dag de bestelling op de stoep

Fijne en betrouwbare shop en goede service.

Prima shopervaring

Mooi overzichtelijk. Snel besteld

Goede ervaring

Bestelling is snel bezorgd. Bedrag Retour zending wordt snel terug gestort.

positief

Niet alleen woorden maar ook daden.

Goede communicatie over het verloop van mijn bestelling en bezorging. Artikel is goed verpakt en snel bezorgd. Artikel is prima van kwaliteit. De retourbon niet nodig gehad.

Zoals het hoort, voirradig, betaslbaar en snelle levering in goede verpakking!!

Top webshop(zie aanhef)

Perfekt

Ik had 3 dingen besteld. Het was buj elkaar compact verpakt en de volgende dag bezorgd. Alles was in prima staat.

Snelle, juiste levering.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.