Producten en service top

Website met een vrij groot aanbod aan kwalitatief goede producten en merken. Zeer competitieve prijzen. Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Wat moet je nog meer hebben. Proficiat en doe zo verder. Ik ben een vaste klant en promoot jullie.

Nog altijd top

Voorheen hardloopaanbiedingen.nl en nu Dehardloopwinkel.nl, idd zelfde mensen, zelfde service! Fantastisch

Snelle levering, gunstige prijzen

Mijn ervaring met De Hardloopwinkel Webshop was prima. Het bestelde shirt werd vlot bezorgd en voldeed aan al mijn verwachtingen. Gunstige prijzen.

Altijd goed!

Ik bestel regelmatig mijn hardloop benodigdheden en het is altijd goed :-) Absolute aanrader!

Betrouwbare webshop

Klantvriendelijk, Voordelig, snelle afhandeling

Wat een super service.

Het product was precies zoals het omschreven was en dat voor een super scherpe prijs! Echt een aanrader!

Alles is naar wens gegaan

prima schoenen voor een nette prijs. Bij bezorgen hoeft er voor mij alleen geen doos om de schoenendoos, scheelt weer wat karton.

Super spullen, alles netjes en direct geleverd met een lief kaartje van een medewerker.

Goede spullen snel geleverd

Goede spullen snel geleverd

Volgens verwachting

Zoals gewend werd er aan verwachting voldaan

Snelle service en top met retourneren

Mooie producten en super snel met retourneren!

Prima service!

Heel snel de door mij aangekochte schoenen en shirts geleverd gekregen. Prima verzorgd en ook nog eens tegen een heel goede prijs.

Tevredenheid

Bestelling en levering verliepen snel. Product is degelijk. Het geproduceerde geluid is helaas matig. Als het erop aan komt, zal het waarschijnlijk amper de aandacht trekken of indruk maken.

Snelle service, mooie aanbiedingen en goede spullen

Krijg goede aanbiedingen in de mail, de service is goed. Snelle leveringen en goede materialen.

Goede schoenen, en snelle levering.

Een zeer goede service en snelle bezorging.

Bestelling zeer snel ontvangen. Bij vragen over de mail zeer snel antwoord en denken met je mee voor een oplossing.

Ze lopen hard voor je

Binnen 2 dagen schoenen binnen. Verzoek voor factuur in PDF binnen paar uur voldaan. Prima shop!

Prima website, makkelijk zoeken, snel geregeld

Positieve ervaring

Ruim aanbod tegen redelijke prijzen en snelle levering

Kwaliteit producten is goed

Overzichtelijke website

Mooie aanbieding op het voorlaatste model Asics Gel-Nimbus (23) Voor mij één van de beste hardloopschoenen, ideaal voor de +10km.

Snelle levering, snel geld terug na retour

Fijne website, snelle levering

Duidelijke / gerichte (op basis van eerdere aankopen) communicaties, goede website, bestellen gaat eenvoudig en tenslotte een goede aflevering van de bestellingen.

Minder positief

Deze aankoop was om kado te geven maar doos van verpakking was reeds open gescheurd. Vermoedelijk door iemand terug gestuurd. Wel bammer!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht