Erg blij met dit winkel!

Super service, eerlijke prijzen en altijd met een extra beetje gevoel voor humor :)

Alles super snel geleverd

Alles super snel geregeld

Snelle bezorging top product

Product in de korting altijd fijn snel geleverd en helemaal blij mee

Prima webshop

Fijn assortiment. Kleding gebruikt ik niet voor hardlopen maar skeeleren en yoga, zit heerlijk. En ik kreeg een leuk handgeschreven kaartje bij de bezorging, super leuk!

Zie aantal sterren!

Prima levering.

snel en goed

goede service jammer dat de "extra gratis" artikelen afgeschaft lijken. Toch een extra morivatie om bij jullie te bestellen.

Tevreden

Prettig

Veel keuze goede prijs

Bestelling zoals het hoort in goede staat ontvangen. Niets op aan te merken.

Bestelling via de site was eenvoudig en de levering super snel met onwijs leuke sokken erbij als cadeautje. Helemaal top!

vlotte levering

snel en correct geleverd

snelle en goede levering

Bij de hardloopwinkel heb ik goede Asics Nimbus schoenen gekocht, die aantrekkelijk geprijsd zijn. Ze zijn snel en goed geleverd met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Prima winkel.

Ontzettend goede service

1x een probleem met de maat gehad. Telefonisch contact gehad met de klantenservice. Ze hebben een nieuw paar schoenen gestuurd. Inmiddels al meerdere keren schoenen bestemd en nooit geen problemen meer gehad. Top service

Super goed

Hele goede communicatie Snel in huis Een aanrader!!

Niks mis mee

Bestel, krijg het ding, alles super

Goede ervaring.

Snelle levering. Duidelijke webshop.

Topwinkel!

De maat en kleur van de hardloopschoen waar ik naar op zoek was bleek op voorraad (Nimbus 24), goede prijs en snelle bezorging, inclusief een handgeschreven kaartje van Kim, top!

Slecht

Ik heb mijn pakketje helemaal niet ontvangen.

Goede race

Levering snel en zonder problemen ontvangen

Snelle levering en netjes verpakt!

Super fijne service gerichte organisatie

Hele goede snelle service Echt een aanrader! En bij vragen en je belt op om wat te vragen krijg je direct een vriendelijke service gerichte medewerkers aan de lijn. Top service met top producten.

Heel goed verlopen

Materiaal kwam op tijd aan.

Bestelling netjes en snel behandeld en verzonden. Dank u wel!

Snel en goed geholpen!

Twijfelde ivm maat diverse gepast en keuze gemaakt

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht