Ook leuk om als verassing een paar sport sokken te krijgen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Afgelopen week nieuwe schoenen gekocht. Prima prijs, snelle levering en goeie klantenservice

top

Goede snelle levering voor een goede prijs

Super service. Ook bij als het fout gaat

Goede adviezen en goede oplossingen

Aankoop en retour perfect afgehandeld

Hardloopschoenen in 2 maten besteld, 1 paar retour gezonden. Betaling via Afterpay ging ook perfect, de prijs van de retour werd meteen afgeboekt, en ik kon met iDeal het juiste bedrag afrekenen. Verpakking ook prima, terugzendprocedure is simpel. Prima allemaal.

Nette levering van besteld artikel

Snelle levering en bij retour sturen direct een reactie als pakket is aangekomen

snel een uitstekend product in handen

Goede beschrijving van het product. Voldoende keuze, Snelle levering Uitstekend product

bestelling in goede orde ontvangen

zie boven

Top schoen. Lekker snel (de levering én de schoen ;-))

Levering en producten als verwacht! Prima dus. Tot de volgende

Uitstekend ! Zeer vlugge levering met een verrassing.

Heel klant vriendelijk

Schoenen binnen 2 dagen in huis Schoenmaat op de website klopt Was vergeten kortingscode op te geven, gebeld en korting is alsnog teruggegeven. Dat is service

Goed assortiment en vlotte levering

Snel en correct

Snelle levering, persoonlijk bericht bij de zending plus een kadootje

Prima webshop

Snelle levering telefonisch goed te bereiken had verkeerde maat besteld keurig geholpen en goede maat ontvangen

Snelle en vriendelijke service

Prima prijs, snelle levering en persoonlijke noot.

Goed en snel

Ik kreeg een cadeautje en een persoonlijk kaartje bij mijn bestelling, wat een leuke verrassing. De schoenen lopen ook superlekker.

Ruime keus aan hardloopschoenen, ook in afwijkende maten.

zeer vlotte afhandeling

eind van de middag besteld volgende dag al in huis.

GEWELDIGE SERVICE

We hadden oefoos gekocht en die bleken een maat te groot. Door middel van de medewerkers van Rotterdam is de juiste maat thuis afgeleverd. Fantastisch wat een goede service. Vooral zo doorgaan KLASSE.

Snelle levering, maat precies goed en product ook goed, New Balance running shoes! Heel blij mee

Top service, super snelle levering!!

Nadat ik zelf een vergissing had gemaakt heeft Eva alles achteraf geregeld en opgelost. Super klantvriendelijk.

Goed, snel en betaalbaar..

Fijne website, altijd wat te vinden.

Snelle levering en kwalitatief goede producten

De levering verloopt soepel! Voor hardloop benodigdheden de perfecte winkel. Aandachtspunt: bestelbevestiging en factuur duurt lang voordat je dat binnen hebt.

Goede producten, snelle levering

Goede informatie op de site over producten en levering. Wat ik besteld had werd snel en netjes afgeleverd.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.