Snel en goed

Schoenen zijn snel geleverd

Prima klantenservice

Jammer dat voorraad niet in sync is bij bestelling waardoor ik bestelling heb moeten wijzigen. Prima geholpen door de klanten service

Al vele hardloopschoen besteld via deze site en geleverd gekregen.

Prima, snelle en betrouwbare levering op elk adres!

Top!!!

Alles super snel geregeld, en de verrassing was de kers op de taart super leuk!!!

Alles perfect verlopen...dikke vette pluim

Zoals gezegd...perfect verlopen en dikke vette pluim

Prima producten, super service!

Prima levering

Prima snelle levering

Snelle service.

Zeer tevreden met de bestelling en de snelle service.

Redelijke prijs en snelle levering

Prima advies en service, snelle levering!

Prima geholpen en geadviseerd door Frank.

Uitstekende service.

Het artikel dat ik besteld had voldeed niet aan mijn verwachtingen. Terug gestuurd en de volgende dag was het door Hardloopwinkel ontvangen en ik kreeg meteen bericht dat het geld al teruggestort was. Daarom: een dikke 10 voor deze webshop!

Super snel en goed

Zeer snelle levering en alles correct verlopen!

Compleet aanbod wordt snel geleverd tegen acceptabele prijzen.

Al jaren maak ik gebruik van de dienstverlening van de Hardloopwinkel en haar voorganger. Ruim aanbod, eenvoudig te bestellen. Altijd snel en volgens afspraak geleverd. Acceptabele prijsstelling.

Webshop prima levering slecht

De webshop is prima en ook snel met inpakken en doorleveren. Maar post.nl heeft nu al 2x de levering verolaatst dus ik heb nog geen schoenen

top winkel

Duidelijke website met overzichtelijke pagina's van producten. Snelle service met leuk handgeschreven kaartje, leuke verassing.

Alles prima in orde

Wat ik besteld heb klopte perfect levertijd bij pakketpunt was ook de volgende dag zoals beloofd. Dikke prima dus.

Veel keuze, snelle verzending.

Fijne webwinkel voor hardloopkleding.

Zeer snelle levering

Beste online hardloopwinkel. Goedkoopste prijzen en altijd een snelle levering. Ik ben hier al jaren klant en zal het nog jaren blijven.

Topservice en snelle levering

Goede service! Was verrassend een extra cadeautje, sokken en ook leuk een persoonlijk kaartje erbij van Stefan.

Snel en verzorgd geleverd

Product snel geleverd en het geheel was netjes verzorgd

Volgens verwachting.

Eenvoudig navigeren op de site om te zien wat nog beschikbaar is. Eenvoudig betalen en levering volgens opgave op de site. Alles volgens verwachting!

Volgende dag in huis. Product was goed.

Snelle levering, juiste product en kadootje erbij

De schoenen die ik had besteld werden heel snel geleverd, en in de juiste maat, plus een geschenkje erbij.

Snelle levering en snel persoonlijk contact bij vragen

Na bestelling de volgende dag in huis.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.