Artikel zoals beschreven, op tijd geleverd, comfort zoals bekend.

Jaren lang Brooks als loopschoenen, anti-pronatie, schoen qua pasvorm ideaal met verschillende breedte maten te verkrijgen zodat je altijd de juiste pasvorm kan verkrijgen. Netjes verpakt en snel verzonden. Ideaal ook de maat tabel zodat je bij twijfel de juiste maat kan bestellen.

Super service!

Vooral de persoonlijke note vond ik fantastisch!

Goede prijzen voor goede schoenen!

Er is een hoop keuze op de site, als je daarbij hulp nodig hebt zijn er een hoop opties hiervoor aangegeven. Zelf heb ik daar geen gebruik van gemaakt dus daar kan ik geen mening over geven. De schoenen zelf zitten super, afwikkelen voelt daadwerkelijk makkelijker dan anders. Ik heb gekozen voor Asics Gel Cumulus 23, mocht iemand dat willen weten. De levering was netjes op tijd en alles was goed ingepakt, daarbij kreeg ik 2 paar gratis sokken erbij in plaats van 1, dus dat is ook top!

Teleurstellend

Onvolledige en onjuiste bestelling. Wel snel geleverd en goedkoper.

Supersnelle verzending en uitstekende kwaliteit

Al meermalen besteld via deze site. Mooie aanbiedingen voor een goede prijs. Uitgebreide collectie. Snelle verzending!

Mooie aanbiedingen en snelle levering

Hardloopaanbiedingen doet zijn naam eer aan: goede aanbiedingen van kwaliteitsmerken. Snelle verzending. En wat extra leuk is: een kaartje erbij om je te bedanken voor je bestelling.

Gewoon goed

Zoals iedere keer dat ik hier bestel, is het gewoon allemaal super goed. De site is overzichtelijk, het is makkelijk. De communicatie is prima en je hebt alles snel in huis. Toppers gewoon

Vandaag besteld morgen in huis is zeker waar!! Met zelfs een handgeschreven kaartje er bij maakt het zeer persoonlijk!!

Positief. Leuk dat ik er nog 2 paar sokken bij kreeg.

betaalbare kwaliteit

* veel keus *kwaliteit *snel *correct *betaalbaar

Fantastische schoenen

Heerlijke schoenen, goede demping. Aanrader! :)

Snelle levering.

Super snel geleverd en prima schoenen.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Zie boven

Bestelling super snel. Erg blij, zeer tevreden en wat leuk die sokken erbij! Dank

Altijd blij!

Altijd blij; snel, makkelijk contact, mooie spullen.

Super geregeld en wat leuk die sokken erbij! ;)

Blij met m’n schoenen!

Uiterst rap de juiste schoenen.

TOP

Levering snel en conform bestelling. Ruime keus en concurrerende prijzen.

Goede service, nadat ik mijn bestelling had gedaan ontving ik niet de automatische bevestiging per mail (helaas ook niet in de spambix). Maar via WhatsApp kon ik eenvoudig een berichtje sturen en dat werd snel beantwoord. Mijn bestelling was goed doorgekomen en snel bij mij binnen. Erg tevreden.

goed, zoals verwacht.

Makkelijk bestellen via de site en snelle levering.

Snelle levering, prima prijs, leuke extra’s.

Als altijd snel en accuraat geleverd.

Snelle levering, attent, goede prijs

Snelle levering, attent, goede prijs

Geweldige schoenen!

Heerlijk hardlopen op deze schoenen. Goede demping!

Goede kwaliteit en veilig verpakt

Artikel klopt precies met de afbeelding, wat in een dubbele verpakking geleverd werd. Wat naar mijn mening overbodig is Ivm dubbele dozen Verder alles keurig verlopen. Heel blij met mijn aankoop

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht