Uitstekend service!

Als je weet wat je wilt en ze hebben de juiste maat, prima

Mooie merken, snelle levering

Aanrader

Goede prijzen, snel geleverd.

Snel en betrouwbaar

In beide gevallen de volgende dag geleverd. Retourzending werd accuraat afgehandeld.

Geen verbeterpunten of tips kunnen bedenken. Betrouwbaar, goede prijs-kwaliteit verhouding. Prima service. Bestelling snel ontvangen. Zeer aan te raden

Zeer snelle levering, professionele serviceverlening en veel enthousiasme!

Heerlijke site! Goed en overzichtelijk. Passie en enthousiasme! En zeer fijne serviceverlening! Daarnaast gedegen advies over type schoen. #beproud!!!

Vlotte en goede afhandeling van bestelling.

Goed geïnformeerd tijdens het hele proces en goede afhandeling.

Prima levering en dito schoen

Snelle levering van een mooi product

Prima verlopen levering, leuk extra hardloop tshirt

Prima verlopen levering, leuk extra hardloop tshirt

veel keus voor fijne prijs

de nieuwste Asics Kayano 28 bevielen mij niet zo goed ik vind ze te smal. dus ik was op zoek naar een oudere versie. bij hardloopaanbiedingen.nl is er veel keus in die modellen. eerst whatsapp contact gehad wat ik heel fijn vond over de juiste schoen. besteld en de volgende dag in huis. de 27 versie zit perfect.

Zeer positief

Snelle levering, goede retourzend mogelijk en communicatie.

gewoon goed

alles op tijd, klopt volgens beschrijving

Keurige nette levering

Goede snelle levering tegen goede prijs

Snelle levering , fijne schoenen!

Goede schoenen gekocht , blij mee.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Website is duidelijk. Het bestellen gaat makkelijk. Levering zoals afgesproken

Er ging iets mis bij mijn bestelling. Deze werd om onbekende reden geannuleerd. Daarvan kreeg ik een melding via email. Omdat ik toch per se deze schoenen wilde hebben, heb ik vrijwel direct dezelfde bestelling opnieuw geplaatst. Kort erna werd ik opgebeld om te vragen hoe het precies zat met mijn bestelling en of het inderdaad de bedoeling was om deze schoenen te bestellen om misvattingen te voorkomen. Perfect geregeld, ik werd vriendelijk te woord gestaan, er werd duidelijk uitgelegd hoe het ging verlopen en keurig op tijd werden mijn schoenen bezorgd. Top.

Prima geregeld

Het product was goed en snel geleverd.

Razendsnel geleverd

Veel keuze, snel in huis. Binnen 24u dit keer.

Doen wat je beloofd

besteld en binnen twee dagen de schoenen in huis. Dus doen wat je beloofd tegen een mooie prijs.

Goed.

Meestal koop ik hier mijn sportschoenen omdat mijn maat er altijd wel tussen zit. Redelijk snel bezorgd. Helaas werkte het betaalsysteem niet goed zodat ik erover moest bellen.

klantgericht !

goede en heldere comunicatie. Snelle afhandeling.

Top Service!

Snelle afhandeling! De schoenen kwamen op tijd aan!

slecht

Krijg een schoen 6 maten groter dan dat besteld is bezorgd Belachelijk zo'n fout Als iemand niet goed wakker is dan thuis blijven en zulke idiote fouten maken

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.