Snelle levering en service

Snelle levering, makkelijk te bestellen en goede service

Prima service en levering

Schoenen besteld, leuk dat we een cadeautje kregen. Alles is soepel verlopen en de eerst volgende werkdag kregen we de schoenen keurig verpakt binnen.

Goed en snel geleverd

Gewoon goed en snel geleverd

Gewoon goed!

Snel en goed geleverd

Koop niet online als je niet eerst gepast hebt.

Ik had de bestelde schoen nooit bij een online winkel gekocht als ik niet eerst de schoen gepast had, of dat ik deze al eerder heb gehad. M.a.w. Iedere schoen is 'uniek' en zit vrijwel nooit gelijk goed. Schoen kan vaak te klein, of te groot zijn. Ook al denk je dezelfde maat te kopen, wijken ze per model en merk toch altijd iets af, is de schokdemping te zacht of juist te hard, knelt hij of zitten de inlegzooltjes vastgelijmd en kun je niet je eigen pedologische zooltjes er in doen. Ook als je een opvolger koopt van een bestaand model zoals in mijn geval de GT 2000-9 van Asics die dan GT 2000-10 wordt, moet je uitkijken dat deze niet juist afwijkt van het vorige model waar je heerlijk op liep. Zo heb ik de ervaring met de DS trainer van Asics dat zij nog wel eens compleet geüploade modellen op de markt brengen onder het zelfde typenummer DS trainer waarvan het vorige model heerlijk liep maar zijn opvolger een ramp was. Ik zeg dus, ga eerst ergens passen om zeker te zijn dat het de schoen wordt die lekker zit en kijk dan of je hem ergens goedkoper online kan bestellen en ga vergelijken want een miskoop is zo gedaan en kun je de schoen weer terugsturen en heb je nog steeds niet ontdekt dat er ook nog andere modellen zijn die misschien wel veel beter zitten. Ik zie dat vooral bij recreanten die zo af en toe lopen en niet weten waar ze aan beginnen met als gevolg blessures. Laat je ook adviseren door een goede runningwinkel waar mensen werken die zelf (veel) hardlopen. Nog een addertje onder het gras is dat als een schoen lekker zit dat nog niet wil zeggen dat hij ook lekker loopt. Zo kan het dus ook zijn dat een schoen niet geheel lekker zit maar je je er wel lekker op kan lopen. Ben je er van overtuigd dat dit de schoen is die je zoekt en hij wordt online goedkoper aangeboden dan pas bestellen. Gr. John Lesner, hardlooptrainer.

Alleen maar positief

Snelle levering en wat fijn is after pay

Duidelijke site en vlot geleverd

Goed geregelde after sales

Ik had nieuwe hardloop schoenen besteld. Die bleken uiteindelijk duurder te zijn dan elders. Daarom heb ik de schoenen retour gedaan. Het retourproces verloopt zeer gesmeerd. Je meldt het retour proces aan. Je krijgt een online retour code die je kan laten scannen bij post Nl, Binnen een 5-tal dagen heb je je geld terug op je rekening.

Blijft goed

Tja, hoe vaak moet ik mijn mening blijven geven na iedere bestelling op deze site over hardloopaanbiedingen.nl? Dat ik er steeds blijf kopen zegt genoeg.

Ik koop al vanaf het prille begin hardloop schoenen bij deze firma. En mijn laatste keuze was erg goed super mooie comfortabele gympies. Voor alle dikke joggers aan te raden New Balance vongo v40

Leuke ervaring

Eenvoudig te bestellen en duidelijke foto's

Perfecte service en snelheid

Verkeerde schoenmaat besteld, snel verholpen en nieuwe binnen 24 uur binnen

Deze hardloper is geen doodloper

Goede omschrijving op de site, goede prijs, en snelle levering. Goed verpakt en nette brief met instructies voor terugzending. Maar terug zenden ga ik lekker niet doen! Blij met mijn aankoop.

Snel en netjes geleverd , voldoet aan de verwachting

Snel en netjes geleverd , voldoet aan de verwachting. Schoenen lopen echt lekker.

Hardloopaanbiedingen, snel geregeld, doet zijn naam eer aan.

Een van de weinige websites die in het merk x-socks een ruime keuze heeft, dus kom ik eigenlijk altijd ben Hardloopaanbiedingen.nl terecht. Snel geleverd en nu kan ik weer met goed kwaliteitssokken mijn hardloop rondjes maken.

Prima schoenen en vlotte service

Heel blij met mijn asics trail schoenen !!

Snelle correcte levering

Fijne webwinkel

Juiste spullen snel geleverd

Prima spullen, leuke aanbieding ook (de tas)

Snel geleverd goede site

Ja eigenlijk niks aan toe te voegen gewoon product wat ik wilde en snel bezorgd.

Toppie

Snelle service nooit problemen

Goede aanbieding snelle levering

Goede prijzen en.een snelle levering, artikelen zijn zo als verwacht en hoe ze op de site te zien zijn.

Iedere keer als ik hier wat aanschaf wordt het snel en probleemloos bezorgd. Ik heb er dan ook nog nooit problemen mee gehad. Wél vind ik ‘verzendkosten’ niet meer van deze tijd. Vandaar een 9,5.

Snelle service, leuke shirts, goede kwaliteit

De shirts werden snel en netjes geleverd. Zitten fijn. Leuke kaartjes van Kim

Snelle levering en scherpe prijs

Inderdaad de volgende dag in huis tegen een goede prijs

Snel, accuraat dus gewoon goed.

Bestelling makkelijk en overzichtelijk te maken. Goede uitleg en informatie over het product. Snelle levering. Prima.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.