netjes verpakt en snel geleverd

Geen problemen

Goed en geen problemen

tevreden

helder over voorraad en levertijden heldere info op website

Vandaag besteld morgen in huis. Super

Het product is zoals ik verwacht had

Het product is zoals ik verwacht had

Snel geleverd en goede service achteraf

Per ongeluk waren de sokken niet geleverd, maar heb deze een dag later alsnog ontvangen. Prima service.

Snelle accurate levering.

Mooie aanbieding en snel geleverd.

Alles ging goed..De schoenen werden snel geleverd... Ook de prijs is prima..Gewoon een tevreden klant.. Wat ik ook leuk vond. was het kaartje met een persoonlijk handgeschreven tekst erop..

Snelle levering, perfect

Snelle service!

Bestel mijn hardloopschoenen al jaren bij jullie.

Snel

Binnen 1 dag in huis

Snel en topkwaliteit

Ik bestel veel hardloop artikelen bij Hardloopaanbiedingen.nl Ze hebben leuke acties, mooie producten en snelle verzending. Top dus!

Goeie service

Mn schoenen hadden een klein mankementje. Opgestuurd en een paar dagen later het volledige bedrag terug als tegoedbon. Kan niet beter!

Snelle levering en eenvoudig te bestellen.

Snelle en uitstekende service.

Je krijgt wat je verwacht

Mijn ervaring is dat jullie niets hoeven te veranderen aan jullie werkwijze. Ik ben zeer te spreken over het omgaan met de bestelling, de kwaliteit van de bestelde artikelen, de verpakking en mogelijkheid om retour te sturen of om te ruilen. Ik blijf dus zeker klant.

Goede snelle service tegen een redelijke prijs

Zeer snelle service

Duidelijke instructie bij retouren, vlotte afhandeling

Ok

waardeloze inlegzooltjes

inlegzooltjes loop ik blaren op, zijn iets meer dan krantenpapier maar niet veel.

Had oofos schoenen besteld

Heb mijn levering nog altijd niet ontvangen. Was eerst naar afhaalpunt Brugsesteenweg in Mariakerke dan Bevrijdingslaan in Gent. Maandag gesloten. Vanmorgen was het pakje er niet. Vanavond nog eens geweest terug hetzelfde. Morgen terug komen zijden ze. Maar niet veel zin meer

Ik ben erg tevreden

snelle levering en goede prijs en kwaliteit verhouding

Snelle levering volgende dag binnen

Perfecte site

Goed georganiseerd bedrijf met snelle logistiek en goede digitale communicatie

Snelle levering van hetgeen je besteld hebt

Snelle levering van hetgeen je besteld hebt.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht