Ik ben tevreden over de aankoop

Makkelijk bestelproces

Goede beschrijving bij de schoenen. Zogenaamd cadeautje of korting op verzendkosten stelt helaas niks voor. Voor zo"n groot bedrag had de verzending gratis mogen zijn. Ook jammer dat ik € 10 korting mis gelopen heb ivm Koningsdag. Verder was alles naar tevredenheid.

makkelijk en snel aangevraagd en geleverdt

makkelijk en snel aangevraagd en en geleverd

Een fijne webshop die snel levert en verstand van producten heeft

Altijd bereikbaar voor vragen. Goede service (oplaadsnoer van TonTom horloge was kapot en niet meer te koop op internet. Er is toen door hardloopaanbiedingen na veel zoeken gratis een nieuw snoer opgestuurd). Kennis van zaken.

Zeer tevreden over wijze van bestellen, informatie verstrekking via mail en spoedige levering.

Snel geleverd, alles naar wens

Snel geleverd volgens afspraak. Goed verpakt, product naar wens. Ik vind de grens van €100 voor gratis levering wel vrij hoog. Je kan ook een gratis product kiezen (sokken oid), maar dan betaal je wel alsnog verzendkosten, ook boven €100.

Uitstekend service, snelle levering

Prima service, snelle levering en duidelijke communicatie bij retour levering

Vriendelijk, snel en goede service

Snelle levering. Contact met klantenservice gaat snel en service is goed. Op de site kon ik een korting niet toepassen, wel de betaling gedaan. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice, binnen 48uur had ik het kortingsbedrag gestort op de rekening.

Goede bezorging, duidelijke communicatie

Goed!

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Volledig assortiment en juiste omschrijving, dus weer blij met de levering van deze week. Super!

Prima geregeld

Ik wist welke hardloopschoenen ik nodig had. Als extra nog een gratis shirt. Altijd leuk om iets extra's te krijgen.

Niets op aan te merken

Netjes verpakt. Op tijd geleverd.

Snelle levering!

Fijne schoenen!

Snelle levering super

Goed product ,zeer snel geleverd in uitstekende verpakte staat,aan te bevelen voor iedereen die voor een goede prijs en kwaliteit sport schoenen wil

ruim aanbod, snelle levering

fijne webwinkel

Ze doen wat ze zeggen

Perfecte levering

Snelle en korrecte levering nadat je de bestelling gedaan hebt.

Op tijd verzonden,dus op tijd ontvangen. Goed product, goed verpakt!

Positief!

Prima bedrijf

Alles goed verlopen

Zeer tevreden over service

Altijd snelle levering, en duidelijke website

Snel en netjes geleverd.

Ook na eerdere ervaring snel en netjes afgeleverd, conform afspraak.

Snelle levering, goede prijs, goede informatie

Snelle levering, goede prijs, goede informatie

Schoenen zijn heel goed ,de laagste prijs en goed service.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht