Zeer snelle levering, en ik ben super blij met mijn nieuwe Asic 2000 9's!

Ruime keus en snelle levering

Ook voor speciale schoen kun je goed bij Hardloopaanbiedingen.nl terecht. Een betrouwbare winkel met een duidelijke en overzichtelijk website.

Schoenen goed, levering supersnel.

Correct en wel heeeel snel geleverd.

Duidelijke en overzichtelijke website.

Prima.

Goede info over de bestelling en levering binnen 24 uur.

Duidelijke website supersnelle levering

betrouwbare site

gebruik al jaren deze site voor mijn hardloopschoenen ruim aanbod en keurig op tijd met leveren ook goed advies indien nodig

Geweldige sportschoenen

Iendelijk een zaak die mooie brede sportschoenen heeft en die ook gelijk goed zitten

Snel geleverd, juiste product

Schoenen waren er binnen 2 werkdagen. Prima service, goede prijs.

Goed verpakt en super snel afgeleverd

Snelle service ook bij retourzending

Snelle service ook bij retourzending, geld direct weer terug op rekening. Passende paar in avond besteld en volgende middag al in huis. Top!

Prima verwerking van mijn bestelling

Goede en snelle service, product voldoet aan mijn verwachting.

Al meerdere malen schoenen besteld en altijd naar tevredenheid.

Goede omschrijving van de schoenen. Fijne hardloopschoenen en een snelle levering.

Super snel en nette levering!

Bestelling had ik de volgende dag binnen en was allemaal netjes verpakt. Helaas was de kleding die ik besteld had niet wat ik voor ogen had. Retour zenden was geen probleem en had binnen 3 dagen nadat het bij hun weer terug was m'n geld weer teruggestort gekregen.

Goed, snel

...

Top zaak

Goede en snelle levering, en scherpe prijs

Denken mee en storten geld snel terug

Ze geven telefonisch eerlijk advies, denken mee en storten snel je geld terug als je retourneert

Vlotte en goeie service

Een verademing

Voor het eerst sinds lange tijd een webshop die een 10 verdiend. Alles zoals beloofd op de website. Levering volgende dag (mits op tijd besteld), retouren zonder problemen, terugbetaling zonder problemen.

Ruime keus, redelijke prijs en snel geleverd!

Nvt

Veel keus, correcte prijs, snelle levering

Veel keus, correcte prijs en een snelle levering! Prima

Perfect!

Perfect!!!

Uitstekend!

Ruime keuze, scherpe prijzen en uitstekende service!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht