Hardloopaanbiedingen, snel geregeld, doet zijn naam eer aan.

Een van de weinige websites die in het merk x-socks een ruime keuze heeft, dus kom ik eigenlijk altijd ben Hardloopaanbiedingen.nl terecht. Snel geleverd en nu kan ik weer met goed kwaliteitssokken mijn hardloop rondjes maken.

Prima schoenen en vlotte service

Heel blij met mijn asics trail schoenen !!

Snelle correcte levering

Fijne webwinkel

Juiste spullen snel geleverd

Prima spullen, leuke aanbieding ook (de tas)

Snel geleverd goede site

Ja eigenlijk niks aan toe te voegen gewoon product wat ik wilde en snel bezorgd.

Toppie

Snelle service nooit problemen

Goede aanbieding snelle levering

Goede prijzen en.een snelle levering, artikelen zijn zo als verwacht en hoe ze op de site te zien zijn.

Iedere keer als ik hier wat aanschaf wordt het snel en probleemloos bezorgd. Ik heb er dan ook nog nooit problemen mee gehad. Wél vind ik ‘verzendkosten’ niet meer van deze tijd. Vandaar een 9,5.

Snelle service, leuke shirts, goede kwaliteit

De shirts werden snel en netjes geleverd. Zitten fijn. Leuke kaartjes van Kim

Snelle levering en scherpe prijs

Inderdaad de volgende dag in huis tegen een goede prijs

Snel, accuraat dus gewoon goed.

Bestelling makkelijk en overzichtelijk te maken. Goede uitleg en informatie over het product. Snelle levering. Prima.

netjes verpakt en snel geleverd

Geen problemen

Goed en geen problemen

tevreden

helder over voorraad en levertijden heldere info op website

Vandaag besteld morgen in huis. Super

Het product is zoals ik verwacht had

Het product is zoals ik verwacht had

Snel geleverd en goede service achteraf

Per ongeluk waren de sokken niet geleverd, maar heb deze een dag later alsnog ontvangen. Prima service.

Snelle accurate levering.

Mooie aanbieding en snel geleverd.

Alles ging goed..De schoenen werden snel geleverd... Ook de prijs is prima..Gewoon een tevreden klant.. Wat ik ook leuk vond. was het kaartje met een persoonlijk handgeschreven tekst erop..

Snelle levering, perfect

Snelle service!

Bestel mijn hardloopschoenen al jaren bij jullie.

Snel

Binnen 1 dag in huis

Snel en topkwaliteit

Ik bestel veel hardloop artikelen bij Hardloopaanbiedingen.nl Ze hebben leuke acties, mooie producten en snelle verzending. Top dus!

Goeie service

Mn schoenen hadden een klein mankementje. Opgestuurd en een paar dagen later het volledige bedrag terug als tegoedbon. Kan niet beter!

Snelle levering en eenvoudig te bestellen.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.