super
De mooiste winkel van Utrecht Verkoopt alleen top-kwaliteit producten Uitgebreide dienstverlening en Super aardig personeel
5 May 2024
Lucie
Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 688 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral de goede klantenservice, snelle levering en zorgvuldige verpakking. Klanten waarderen betrouwbaarheid en duidelijke informatie. De algemene ervaring wordt als zeer positief beschreven, met weinig tot geen klachten. De feedback wijst op kwaliteit en dienstverlening die vertrouwen biedt.
5 May 2024
Lucie
22 February 2024
Bianca
Gravenzande
Na mijn bestelling te hebben geplaatst zagen wij in de mail dat het product (nog) niet op voorraad was. Echter de klantenservice heeft er behoorlijk vaart achter gezet en is onze bestelling toch nog heel snel ontvangen. Chapeau!!!
9 February 2024
Mary de Boer
Haarlem
Via Bol.com een bestelling geplaatst van een luxe rol-/nekkussen Pip Studio fleur grandeur donkerblauw, 100% katoen percal. Leuk: persoonlijke aandacht via ontvangen kaartje waarin bedankt wordt voor je bestelling, instructies ruilen of retourneren en opletten op wasvoorschrift. Per e-mail tussentijds op de hoogte gehouden van de status order 168968, gratis verzending binnen Nederland, Track & trace code PostNL, bezorging getekend voor ontvangst. Ruim assortiment beddengoed van de betere bekende merken, topkwaliteit gegarandeerd, mooie aanbiedingen, goede klantenservice. Zal in de toekomst met plezier een nieuwe bestelling plaatsen!
23 January 2024
Dianne
Rotterdam
Mooie producten, snelle verzending en als extraatje heel erg leuk ingepakt! Echt een cadeautje om te krijgen!
7 January 2024
Desiree
Gelderland
Mijn bestelling eerd snel geleverd en ontving ik prachtig ingepakt alsof het een cadeautje was. Leike verrassing!
30 December 2023
Carolien
R.
Toen het pakket van Morpheus kwam wat het zo mooi , in kerstverpakking, ingepakt. Dat ik een warm gevoel kreeg. Dat moet een professionele inpakker geweest zijn. Bedankt daarvoor.
23 December 2023
Hans
Utrecht
En het was ook nog eens heel feestelijk ingepakt! Leuk gebaar!
23 December 2023
diez
waddinxveen
Super snel bezorgd en mooi ingepakt.
16 December 2023
Marlijn
Wezep
Bestelling supersnel ontvangen
11 December 2023
Marijke
Hoofddorp
Jeetje, ik had een afgeprijsd Pip hoeslaken gekocht en deze werd voor de Sinterklaas bezorgd. Het pakje was toch zo leuk verpakt en versierd! Hartelijk dank voor het leuke pakje en de snelle verzending :-)
4 December 2023
`Ludi
Krommenie
De aankoop voelt als een groot cadeau, door de inpakservice!
25 November 2023
Gerrie
Rekken
Niets anders dan lof voor Morpheus. De bestelling werd supersnel verzonden en geleverd, Het beddengoed was ook heel mooi en leuk ingepakt zodat we nu een geweldig kado kunnen aanbieden. Er zat zelfs een leuke tas bij onze bestelling van het merk van het beddengoed ( Pip Studio) Ga er zeker vaker bestellen.
24 November 2023
JM
Spijkenisse
Ongelofelijke snelle levering
20 November 2023
Christianne
Hellevoetsluis
De overtrekken zijn prachtig de kleuren en kwaliteit. Mooie grote maten!
15 November 2023
Marga
Portugal
Bestelde hoofdkussen en sloop zijn van zeer goede kwaliteit Snelle levering
9 November 2023
Karin Roemele-Stikkelorum
Leiden
7 November 2023
Marie
Dev
Via de website van FonQ een Lexon Flip wekker gekocht bij Morpheus. Snel geleverd, veel sneller dan op de website stond. En het is (voor mij) de perfecte wekker. Prachtig ding en heel handig in te stellen. En vooral: de wekker begint met een heel beschaafd geluid, en wordt steeds indringender. Maar je schrikt je niet kapot bij de eerste rinkel. Ik ga vaker shoppen bij Morpheus!
1 November 2023
Ate
Utrecht
Mooie verrassing in de doos: een fijn kaartje en de aankoop mooi ingepakt met een gouden kindje. Dank je wel voor de zorg die jullie aan de dag leggen bij het verzenden van het pakketje. Gewaardeerd
17 October 2023
Inge
België
Het is al feest als je de doos open maakt! Prachtige kwaliteit en zorgvuldig verpakt.
13 October 2023
Sandra
Leiderdorp
Verwachte levering stond later maar eerder geleverd
5 October 2023
Erik
Dongen
zeer zorgvuldig ingepakt!
1 October 2023
S
Zaandam
Heel leuk en mooi verpakt! Zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen!
9 September 2023
Miem
Capelle aan den IJssel
mooi kussen prachtig ingepakt levering was ook prima
9 September 2023
Mia
Grootjans
ik had een mooi Marjolein Bastin beddenovertrek besteld. Het duurde vrij lang voordat de zending kwam, toen deze eindelijk gearriveerd was, zat er wel een hoes van MB in, maar met een compleet andere print!, heb het dus weer geretourneerd. Jammer: trage levering en nog verkeerd artikel ook.
Beveelt niet aan
4 September 2023
Marie-José ter Laak
Delden
Morpheus-beddengoed is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardig beddengoed, waaronder dekbedden, kussens, hoeslakens en matrasbeschermers. Het assortiment richt zich op het bieden van comfortabele en duurzame producten die bijdragen aan een goede nachtrust. Morpheus-beddengoed biedt klanten een brede keuze aan materialen en maten, met een focus op kwaliteit, luxe en klanttevredenheid.
Vaartweg 4
1211 JH Hilversum