Goede en snelle levering!

De levering is snel!

Goed!

Persoonlijk kaartje wat heel leuk was. Enige verbeterpunt zou snellere levering zijn maar met 2 dagen is er ook niets om over te klagen eigenlijk.

Super snelle levering en top kwaliteit producten

De producten die ik in de ochtend besteld had werden de volgende dag al bezorgd. Super netjes verpakt. De producten voldeden aan de verwachtingen en waren goed gesealed zodat duidelijk was dat het echt nieuwe producten zijn. Mail contact dat ik eerder had was ook erg netjes en behulpzaam. Heel fijn.

• Aankoop Youngblood

snel geleverd.

goede aanbieding met korting. De moeite waard

• Aankoop prima

Super vlotte en persoonlijke service! Top

Snelle levering met een persoonlijke touch. Daar hou ik van!

• Aankoop Top

Overzichtelijke site, producten de volgende dag in huis, persoonlijk berichtje.

Persoonlijk pakketje

Super leuk om een persoonlijk kaartje erbij te krijgen. De verzending is snel. Niets te klagen dus ;)

• Aankoop PCA

Snel, klantvriendelijk, persoonlijk

Super tevreden

Super snelle levering en uitgebreid advies!

Fijne producten, snelle levering, super advies!

• Aankoop Super!

Altijd netjes verpakt, mooie producten en een leuk persoonlijk kaartje erbij met een kortingscode voor de volgende keer :)

• Aankoop Pascaud en Youngblood

Keurig verzorgd

Uitstekende service, snel in huis, altijd een leuk passend extraatje

Fijne producten en top service

Esther biedt meer dan alleen verkoop van de fijne Pascaud lijn. Ze heeft veel kennis van deze producten en wat je huid goed doet en nodig heeft. Dus ook voor advies kun je bij haar terecht. Snelle levering, netjes verpakt en altijd een aantal fijne proefjes om te proberen. Super!

Snelle en nette levering

Bestelling snel geleverd, met ook nog eens een leuk handgeschreven briefje met kortingscode. Dat is mooi voor de volgende keer.

Ik ben blij met de goede huidproducten, de snelle levering en het deskundig advies.

De huidproducten van Huid huid zijn heel goed.

Expertise en gemak

Bij huidhuid krijg je perfect advies voor je huid en hoe die te verzorgen en verbeteren. Makkelijk contact via whatsapp en bestellingen worden altijd netjes verzorgd en snel verzonden.

• Aankoop De beste producten!

Supertevreden!

Snelle levering en prachtig ingepakt verzorgd pakket, een feestje om uit te pakken!

• Aankoop Pascaud en RevitaLash

Alles wat je als klant verlangd

Heldere website, snelle en zeer correcte levering, persoonlijke noot door kaart, mooi afgewerkt door prachtig zakje met bijgeleverde monstertjes. Ik ben aangenaam verrast.

Je krijgt wat je bestelt

De producten zijn fantastisch. Echt waar voor mijn geld, en altijd een paar examples erbij. Ze maken me blij.

• Aankoop 10

Top, binnen 1 dag geleverd en heel blij met de samples!

• Aankoop Pas

Uitstekende service en geweldige producten

Ik wordt adequaat en met aandacht geholpen. Passend bij mij als persoon en de producten zijn passend voor mijn huid. Beter kan niet.

• Aankoop Pascaud produkten en Lycogel

Zeer tevreden over producten, service en levering

Voor de 2e keer een bestelling geplaatst. De bestelling werd snel geleverd. Het was een feestje om het pakketje uit te pakken. Er zaten proefmonstertjes bij, dat vind ik altijd prettig om te kijken wat prima bij mijn huid past en dus voor een eventuele volgende bestelling. Er zat dit keer ook een heel lief persoonlijk kaartje bij. Ik ben zeer tevreden over zowel de service, bezorging en producten.

• Aankoop Pascaud zeer fijne producten

Snelle accurate afhandeling

Besteld en betaald en twee dagen later in huis. Goed verpakt met eigenhandig geschreven kaart erbij en 10 procent korting op volgende bestelling. Ga ik zeker doen.

• Aankoop 9

Snelle levering, top product

• Aankoop Pascaud exfoliate

Fossa Iberica 1

3995 XH Houten

Over HuidHuid

HuidHuid Skincare is de webshop op het gebied van huidverbeterende producten, minerale make-up en supplementen. Met merken als Pascaud, Team Dr. Joseph, PCA Skin, RevitaLash, Thoclar Labs, Youngblood en Lycogel kunnen we iedere huid blij maken. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou te werken aan een gezonde huid, want een gezonde huid is een mooie huid! Bij HuidHuid krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. We geven je graag veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je de kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Bestel je jouw skincare producten bij ons? Dan kun je rekenen op een fijne shop-ervaring vanaf het moment dat je jouw huidproducten gaat bestellen tot het moment dat je jouw pakketje gaat uitpakken. Wij zijn een betrouwbare webshop en staan bekend om onze uitstekende service. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS bijpassende samples. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Ben je op zoek naar online huidadvies? Wij geven je graag professioneel advies over de juiste producten en oplossingen voor jouw huid. Heb je een huidprobleem of ben je benieuwd met welke producten je jouw huid het beste kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via Whatsapp of e-mail. We adviseren je graag!