Prima hoor, goed volgens afspraak geleverd.

Zondag besteld, dinsdag on huis, zoals afgesproken.

• Aankoop Goed.

Professioneel advies!

Ze neemt de tijd voor uitstekend advies

Makkelijk te bestellen voor mensen die niet zo handig zijn online. Snelle levering.

• Aankoop Pce creme

Netjes verpakt.

Prima levering, netjes verpakt en vlot bezorgd.

• Aankoop 9

Top webshop! Alleen maar goede ervaringen!

Ik bestel al jaren mijn producten bij Esther en ben super tevreden over haar service en advies.

• Aankoop Pascaud

Altijd snelle levering en met een klein cadeautje

Helemaal tevreden over de PCA Skin producten met Valentijnskorting!

vandaag besteld morgen geleverd

prima service

• Aankoop uitstekend

Zoals altijd snel geleverd en mooi verpakt incl de extra cadeautjes waarvoor mijn dank groetjes Yvonne Ekkelboom

Keurige levering, netjes verzorgd en altijd een extra cadeautje

Alles altijd prima geregeld. En extra service

• Aankoop 9

Snelle reactie op vraag en snelle levering

• Aankoop DNA crème Pascaud

Voor het eerst besteld bij HuidHuid en alles netjes snel binnen gekregen ook nog proefmonsters erbij gekregen.

• Aankoop Prima

service en bezorging is goed

het bestelde voldoet aan mijn verwachting.

• Aankoop gezicht crème voor probleemhuid

Huidverzorging met zorg

Fijn het assortiment en de duidelijke beschrijvingen. de samples , afgestemd op wat je hebt besteld zijn kadootjes. Loop niet zo te koop met wat ik koop of heb gekocht, voor de ouder wordende huid , dus een review is dan even wennen.

• Aankoop ?

Snelle levering en goed advies

Altijd snelle levering en goed advies via Whatsapp. De toegevoegde samples komen altijd van pas.

Goede en nette levering

Gewoon geweldig altijd een proefje er bij en netjes ingepakt. En heel belangrijk snelle levering

Top producten en leuke acties!

Goede en snelle service... altijd samples naar keuze aan de bestelling toegevoegd Fijn bedrijf!! Aanrader.

Bijzonder tevreden!

Altijd weer snelle levering en heel blij met de voedingssupplementen van Pascaud, die echt zichtbaar goed doen aan mijn huidconditie.

Snelle en perfecte service!

Snelle en perfecte service! Zelfs na bestelling werd ik geattendeerd op een gratis product dat ik in mijn winkelmandje kon doen maar niet had gedaan. Dezelfde dag nog opgestuurd. Perfect!

• Aankoop 10

Snelle levering goede prijs!

Prima Webshop, goede producten en service

Uitstekend het is een vertrouwde winkel en zend wat ik vraag met altijd nog extra examples.

• Aankoop 10

Snel en goede producten

Wat heerlijke proefjes zoals gevraagd erbij, top!

• Aankoop Pascaud

Goed advies en fijne producten!

De producten van Pascaud en Youngblood zijn geweldig! Voor mijn trouwdag kennisgemaakt met de make-up van Youngblood. Ik ben fan! Prachtige kleuren en goed advies erbij.

• Aankoop Pascaud hydrating serum, 24hour cream. Mascara, lipstick en oogschaduwpalette Vintage

Fijne producten correct geleverd met daarbij nog wat extra producten om te proberen erg goed

Top bedrijf

• Aankoop Repair

Prima levering!

Netjes verzorgd en prima levering! Alleen jammer dat je korting krijgt bij aankoop van 200 euro is best een groot bedrag voor menig klant!

Goede en snelle service

De vraen die ik heb worden snel beantwoordt oftewel snelbericht terug. Kwa leuke aanbiedingen extraatjes erbij maakt het zo leuk.

• Aankoop 2 gift boxen en night repar cream

Fossa Iberica 1

3995 XH Houten

Over HuidHuid

HuidHuid Skincare is de webshop op het gebied van huidverbeterende producten, minerale make-up en supplementen. Met merken als Pascaud, Team Dr. Joseph, PCA Skin, RevitaLash, Thoclar Labs, Youngblood en Lycogel kunnen we iedere huid blij maken. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou te werken aan een gezonde huid, want een gezonde huid is een mooie huid! Bij HuidHuid krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. We geven je graag veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je de kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Bestel je jouw skincare producten bij ons? Dan kun je rekenen op een fijne shop-ervaring vanaf het moment dat je jouw huidproducten gaat bestellen tot het moment dat je jouw pakketje gaat uitpakken. Wij zijn een betrouwbare webshop en staan bekend om onze uitstekende service. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS bijpassende samples. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Ben je op zoek naar online huidadvies? Wij geven je graag professioneel advies over de juiste producten en oplossingen voor jouw huid. Heb je een huidprobleem of ben je benieuwd met welke producten je jouw huid het beste kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via Whatsapp of e-mail. We adviseren je graag!