Prima alles in goede staat ontvangen

Alles Snel en mooi verpakt en heel overgekomen

• Aankoop Goed

Fijne producten en snel bezorgd

Bij vragen altijd een snelle reactie en een goed advies. Meedenkend.

• Aankoop prima

Vlotte behandeling

Als altijd professioneel, betrouwbaar met aandacht en zorg verpakt en met samples die precies aan sluiten bij wat ik nog kan gebruiken.

• Aankoop Pascaud

Top producten en top service

HuidHuid, al jarenlang mijn webwinkel voor Pascaud producten. Met een eerlijk advies over heerlijke producten.

• Aankoop een tien!

Topproduct; topservice!

Ik heb al zo vaak iets besteld hier, het gaat altijd goed, altijd snel en altijd volledig! Leuk ook dat er altijd miniaturen bij zitten! Voelt als een cadeautje!

• Aankoop 24- hours creme

Snelle levering, goed advies

Na Whatsapp contact goed advies gekregen en een dag later de fijnste producten in huis! Ben inmiddels groot fan van de producten van Pascaud en Youngblood!

• Aankoop Pascaud Body oil, Pascaud Enzym peel, youngblood concealer brush en eye definer

Prima produkten en snel bezorgd

Gewoon een prima webshop. Groot assortiment aan produkten. Altijd een verrassing in het pakket in de vorm van monstertjes. Netjes verpakt en snel bezorgd.

• Aankoop geheel naar wens

Goede aanbieding, nette communicatie, snelle levering

• Aankoop Pascaud

Prima afgehandeld

Snelle reactie heel handig het contact via de app en leuk dat er wat extra's bij zat

Super snelle levering

Overzichtelijke site, snelle levering EN een leuke verrassing bij mijn bestelling!

Gewoon goed

Duidelijke site Eenvoudig je bestelling plaatsen Super snelle levering

Pascaud is een geweldig product.

Ik gebruik Pascaud al jaren en mijn huid straalt!

duidelijke website en snelle levering

produkten worden netjes verpakt, levering snel.

• Aankoop goed

Makkelijk en snel!

Goed en snel afgehandeld.

Keurig en vlot geleverd. Ook het mee zenden van proefjes en toilettasje kan ik erg waarderen.

• Aankoop Goed

Goede prijs super snelle verzendeing

Heel tevreden over de transactie

• Aankoop Super

Goede service, fijne prijs

Betrouwbaar, goede service, fijne prijs

• Aankoop Prima product

tevreden

Op tijd de bestellingen ontvangen, werd ook ook op de hoogte gehouden van de bestelling en netjes aangeleverd. tevens overzichtelijke site om te bestellen.

• Aankoop Pca producten

Gewoon geweldig!

Snelle levering en gratis proefzalfjes! Wat wil je nog meer.

• Aankoop Perfect

Snelle levering en gratis samples

Zodra ik mijn bestelling geplaatst heb weet ik dat ik binnen no time mijn crème binnen heb mét de fijnste samples! De site is zeer gebruiksvriendelijk en uitgebreid en daarom zal ik altijd bij HuidHuid bestellen!

• Aankoop Pascaud 24uurs crème

Prima, overzichtelijke en duidelijke website met de relevante informatie

Duidelijke en overzichtelijke website, je vind direct waar je naar zoekt.

• Aankoop Prima

Prima product en Snelle levering

Uv defensie is een goed en lekker zonbeschermingsproduct. Het trekt snel in plakt niet en geen witte waas. Voelt echt als een dagcreme en dan met zonbescherming, dus heel geschikt in de zomer maar ook op de wintersport.

• Aankoop Prima

Service en product top!

Echt fantastisch!

• Aankoop Wenkbrauw potlood en serum

Fossa Iberica 1

3995 XH Houten

Over HuidHuid

HuidHuid Skincare is de webshop op het gebied van huidverbeterende producten, minerale make-up en supplementen. Met merken als Pascaud, Team Dr. Joseph, PCA Skin, RevitaLash, Thoclar Labs, Youngblood en Lycogel kunnen we iedere huid blij maken. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou te werken aan een gezonde huid, want een gezonde huid is een mooie huid! Bij HuidHuid krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. We geven je graag veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je de kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Bestel je jouw skincare producten bij ons? Dan kun je rekenen op een fijne shop-ervaring vanaf het moment dat je jouw huidproducten gaat bestellen tot het moment dat je jouw pakketje gaat uitpakken. Wij zijn een betrouwbare webshop en staan bekend om onze uitstekende service. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS bijpassende samples. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Ben je op zoek naar online huidadvies? Wij geven je graag professioneel advies over de juiste producten en oplossingen voor jouw huid. Heb je een huidprobleem of ben je benieuwd met welke producten je jouw huid het beste kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via Whatsapp of e-mail. We adviseren je graag!