Goede prijs

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snelle levering. Met als toegift een kadootjes.

• Aankoop Reinigings creme pascaud

betrouwbaar, punctueel en met zorg verpakt

Het is fijn te weten dat wanneer ik een bestelling doe, deze de volgende dag wordt bezorgd. De extra samples maken het een cadeautje wat wordt bezorgd.

• Aankoop pascaud

Snel en leuke samples

Ik vind het fijn dat het naar een PostNL punt gestuurd kan worden

• Aankoop Goed

Fijne website, snelle levering.

• Aankoop Eye gel Pascaud

prima en snelle service

na bestelling, snel geleverd en lekker monstertje erbij

Super!!

Mijn bestelling werd snel verzonden en geleverd. Zal zeker al nog een bestelling maken in de toekomst.

super

all heel lang een tevreden klant!!!

Goed service,snelle levering

Top!!!

• Aankoop 10

uitstekend

Snelle service,werd gebeld over de make-up vond ik erg attent!

• Aankoop make-up cc crème

Mijn ervaring met Huidhuid is super. Snelle verzending, direct een bevestigingsmail en altijd een kleine verrassing erbij. Ik kan niets bedenken wat nog beter zou kunnen.

• Aankoop Goed

Altijd goed

Snelle levering en free samples

• Aankoop Pascaud ampullen

betrouwbaar, professioneel verpakt, altijd samples gratis erbij, mooie aanbiedingen, in dag geleverd

al jaren Pascaud fan, wil niets anders. Ben allergisch voor heel veel producten, kan van Pascaud alles verdragen. Enige minpunt is de prijs.

• Aankoop zeer goed

Supersnelle levering en veel samples!

Ik vind de levering snel en ik vind het ook super dat er zo veel samples bij zaten (word ik altijd blij van).

• Aankoop Pascaud 24 hours creme, pascaud cleanser en pascaud salicylic exfoiliator.

Snell goede service

Het bestellen gaat super snel en goed. Regelmatig aanbiedingen en/of een gratis crême als je voor een bepaald bedrag besteld. Ook altijd leuke ruim proefjes erbij.

• Aankoop Pascoud 24 hour cream en repair cream

verrassend vernieuwend

met deze lijn van porducten zie ik een duidelijke verbetering in de uitstraling van mijn huid. vlekjes verminderen. dete bestellen producten zijn snel en duidelijk te vinden. tijd tussen bestelling en levering is zeer kort. kortom: ik ben zeer tevreden.

Snelle goede bezorging

Grote korting

• Aankoop Pascaud uv defense

Altijd mijn lievelings crèmes van Pascaud snel en goed verpakt in huis. En ik krijg daarbij iedere keer heerlijke proefjes, zodat ik mijn huid helemaal heerlijk kan verwennen. :)

• Aankoop Pascaud crème en masker

Betrouwbare webshop!

Geweldige service wat betreft contact en levering. Snel bericht bij vragen en/of advies. Producten worden zorgvuldig en netjes geleverd met altijd een aantal samples, altijd leuk!

• Aankoop Pascaud

Betrouwbaar, zorgvuldig en met iets extra's

Ik ben zeer tevreden over huidhuid. Zij zijn betrouwbaar, zorgvuldig en verrassen je met iets extra's (een proefje oid), altijd leuk! Ook de website is overzichtelijk.

• Aankoop Pascaud

altijd goed!

De producten van Pascaud maken we elke keer weer blij. Mijn huid ziet er mooi en gezond uit. De producten worden snel geleverd met leuke samples.

• Aankoop Pascaud eye boostgel, neck&decolletage cream, supplementen C&C en collastim

Geweldige service!

Hele fijne producten, duidelijke en overzichtelijke webshop. Leuke acties! Ik ben een zeer tevreden klant :-).

Snelle en keurige levering

Bestellen producten gaat makkelijk en snel. Levering volgende werkdag. Keurig verzorgd! Fijn om een gratis sample te mogen ontvangen.

Snelle en correcte levering

altijd snelle en correcte levering met als extraatje enkele samples.

• Aankoop Pascaud cleanser

totale, persoonlijke service

Beste online winkel voor Pascaud produkten. Vaak leuke acties, veel cadeautjes altijd en snelle bezorging.

• Aankoop 10

Fossa Iberica 1

3995 XH Houten

Over HuidHuid

HuidHuid Skincare is de webshop op het gebied van huidverbeterende producten, minerale make-up en supplementen. Met merken als Pascaud, Team Dr. Joseph, PCA Skin, RevitaLash, Thoclar Labs, Youngblood en Lycogel kunnen we iedere huid blij maken. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou te werken aan een gezonde huid, want een gezonde huid is een mooie huid! Bij HuidHuid krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. We geven je graag veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je de kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Bestel je jouw skincare producten bij ons? Dan kun je rekenen op een fijne shop-ervaring vanaf het moment dat je jouw huidproducten gaat bestellen tot het moment dat je jouw pakketje gaat uitpakken. Wij zijn een betrouwbare webshop en staan bekend om onze uitstekende service. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS bijpassende samples. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Ben je op zoek naar online huidadvies? Wij geven je graag professioneel advies over de juiste producten en oplossingen voor jouw huid. Heb je een huidprobleem of ben je benieuwd met welke producten je jouw huid het beste kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via Whatsapp of e-mail. We adviseren je graag!