Super!!

Snel en correcte levering

• Aankoop 10

Snelle en nette levering en altijd een proefje er bij .en de producten zijn zeer goed .prijs waardig

• Aankoop Pascaud 24 uurs creme

Overzichtelijke site en super snelle levering

Ik was binnen 5 minuten klaar met bestellen en mijn producten werden snel geleverd.

• Aankoop Eliminate stick en covercreme

super

super

Geweldige service

Goede service. Voorheen kon alleen op eigen adres afgeleverd worden, na hier telefonisch met een medewerker over gesproken te hebben, kon ik mijn volgende bestelling al op een post nl punt af laten leveren en ophalen als het mij uitkomt. Super

De service van HUIDHUID is accuraat, professioneel en betrouwbaar.

De directe communicatie maakt dat ik weet waar ik aan toe ben. Dit is erg prettig en veilig.

• Aankoop Pascaud produkten

Betrouwbare webshop, zeer goede ervaringen.

Snel, professioneel, hele prettige communicatie, leuke aanbiedingen! Ik bestel hier graag mijn producten.

• Aankoop Pascaud

Snelle levering en uitstekende kwaliteit!

Mijn pakket was binnen 1 dag in huis. Goede kwaliteit vitaminen, deze ga ik vaker bestellen!

• Aankoop 10

Het beste product voor mijn huid dat ik ooit gekocht heb.

Bij een schoonheidsbehandeling die ik enige jaren geleden heb ondergaan, werd mij aangeraden Pascaudproducten te gaan gebruiken. Dit was voor mij een schot in de roos. Aangezien ik lijd aan het Syndroom van Sjögren en daardoor ook huidproblemen heb, heb ik Pascaud UV Defense en Pascaud Repair Complex geprobeerd en deze producten hebben een POSITIEVE uitwerking op mijn huid! Deze producten blijf ik gebruiken en breng ze ook onder de aandacht van familie, vrienden en bekenden!

• Aankoop Zeer tevreden.

Zeer goeie communicatie over de zending

Zeer goeie communicatie over de zending die helaas iets langer duurde dan verwacht maar ben heel goed op de hoogte houden van hoe of wat en kreeg voor het ongemak wat extra's (verzorging producten voor hem en hoor ) Dus kort om zeker een aanrader voor nog een bestelling Mvg

• Aankoop Luchtje

alles snel en correct geleverd

goede service, zo hoort het.

Super sevice!

Snelle bezorging en perfecte service... de kleine attentie erbij is een leuke en aangename verrassing

• Aankoop Pascaud producten

Een online shop met het persoonlijke contact van een echte winkel!

Ik ben al een tijdje trouwe klant van huidhuid.nl. Ze hebben alle producten die ik zoek met handige informatie. Mijn aankopen worden altijd snel bezorgd, en als er onverhoopt een vertraging is word ik hiervan gelijk op de hoogte gebracht. Wat ook erg leuk is zijn de cadeau-acties en je kunt zelf aangeven welke samples je wilt uitproberen. En bij mijn laatste aankoop zat ook nog vanwege de feestdagen een heel lief kaartje met handgeschreven boodschap en een extra cadeau! Kortom, een top online shop met veel persoonlijke aandacht.

• Aankoop Pascaud producten

Altijd goed

Mijn bestelde producten worden altijd dezelfde dag nog verzonden en heb ik de volgende dag binnen. Altijd netjes verpakt en leuke samples erbij! Regelmatig leuke acties.

• Aankoop Fijne producten!

Goed snel te bestellen.Goed snel geleverd.

top site!

Ik bestel altijd Pascaud producten bij HuidHuid, bij de bestelling kun je aangeven welke product samples je wilt uitproberen, erg handig! Tot nu toe zijn mijn bestellingen altijd binnen 1 dag geleverd :)

• Aankoop super product

slecht

slecht product geleverd. Op mail en telefoon contact wordt niet gereageerd.

• Aankoop 1

Supersnelle levering, fijn product!

Bestelling ging gemakkelijk en de volgende ochtend had ik mijn pakketje al binnen! Helemaal top! Leuk dat er ook nog een proefmonstertje bij zat 😃

• Aankoop Cover Cream Pascaud

Professioneel

Esther verteld waar ze mee bezig is en wat het doet met je huid, dit vind ik persoonlijk erg fijn.

• Aankoop Fijne producten, snel geleverd

Altijd snel bezorgd en lekkere samples!

Ik bestel mijn pascaud producten altijd bij jullie. Erg blij met de kleine samples die - als ze nog op voorraad zijn - altijd aansluiten bij mijn keuze! Ideaal voor als ik op reis ga.

• Aankoop Overzichtelijke website, goede service en snelle levering.

Super en snelle levering!!

Fijne website en ook nog gratis samples erbij gekregen.👌👌

• Aankoop Dikke 10

De volgende dag in huis en gratis extra samples

• Aankoop Super producten van pascaud

Professioneel, betrouwbaar en vriendelijk

Bereikbaar, betrouwbaar, zeer goede producten, attent. Ik ga graag voor behandelingen naar Esther om zorg op maat te ontvangen. Ik ben uiterst tevreden.

• Aankoop Pascaud en Young Blood Producten

Goede service en snelle levering

Bestelling wordt snel geleverd en pakket is goed verzorgd. Ook leuk: er is altijd een leuke verrassing toegevoegd!!

• Aankoop Pascaud

Fossa Iberica 1

3995 XH Houten

Over HuidHuid

HuidHuid Skincare is de webshop op het gebied van huidverbeterende producten, minerale make-up en supplementen. Met merken als Pascaud, Team Dr. Joseph, PCA Skin, RevitaLash, Thoclar Labs, Youngblood en Lycogel kunnen we iedere huid blij maken. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou te werken aan een gezonde huid, want een gezonde huid is een mooie huid! Bij HuidHuid krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. We geven je graag veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je de kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Bestel je jouw skincare producten bij ons? Dan kun je rekenen op een fijne shop-ervaring vanaf het moment dat je jouw huidproducten gaat bestellen tot het moment dat je jouw pakketje gaat uitpakken. Wij zijn een betrouwbare webshop en staan bekend om onze uitstekende service. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS bijpassende samples. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Ben je op zoek naar online huidadvies? Wij geven je graag professioneel advies over de juiste producten en oplossingen voor jouw huid. Heb je een huidprobleem of ben je benieuwd met welke producten je jouw huid het beste kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via Whatsapp of e-mail. We adviseren je graag!