Het werkt zo heerlijk: Eerst word je keurig op de hoogte gesteld dát er een aanbieding is, dan bestel je op de enorm overzichtelijke site en een dag later heb je alles, keurig verpakt, in huis! In één woord: Perfect!

• Aankoop Een 10! Heerlijke producten!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte leveringen en nog wat samples als extraatje.

Mijn ervaring met deze webshop is zeer goed!

Duidelijke communicatie, snel, netjes verpakt etc. Alles klopt gewoon, ik ben in elk geval zeer tevreden en blijf bij jullie bestellen.

• Aankoop Pascaud

duidelijke website met snelle service

geen overdonderende e-mails , maar van tijd tot tijd een mooie aanbieding. dit nodigt uit ,en maakt dat je klant blijft

• Aankoop top

• Aankoop Prima

Super te vreden!

Geweldig blij met mijn pakket met topprodukten van HuidHuid. Altijd weer een snelle levering en samples waar je vrolijk van wordt!

• Aankoop Pascaud voedingssupplementen en lycogel

Prima verzending en service

Ook snel

Snelle levering, prima producten. Tel werd geïnformeerd welk gratis product gewenst werd. Proefmonsters worden gewaardeerd.

• Aankoop Uitstekende producten

Geweldig goed!

Netjes verpakt en snelle service! De gevraagde samples gekregen ,zo fijn daar zijn ze bij Huidhuid niet flauw in om erbij te geven ....echt een waardering!

• Aankoop goed

Een zeer snelle bezorging van een product dat mijn gezicht weer doet stralen!

• Aankoop prima produkt!

Alles wat ik van een webwinkel verwacht.

Het is jammer dat ik niet in de buurt van Houten woon want anders was ik allang in de salon van Esther geweest. Behalve van HUIDHUID hou ik ook van Pascaud! Prima adviezen, mooie acties, snelle bezorging en altijd leuke cadeautjes. Ook bij vragen en opmerkingen wordt snel en vakkundig gereageerd.

• Aankoop bijzonder goed

Ik kan deze webshop van harte aanbevelen!

Hele snelle levering, fantastisch service en samples naar mijn voorkeur, top webshop om te bestellen met veel leuke aanbiedingen en extra's. De producten bevallen mij heel goed waardoor ik blijf bestellen.

• Aankoop Producten van Pascaud en een mascara van Youngblood

De producten zijn van hoge kwaliteit

De service is zeer goed

• Aankoop Pascaud produkten

Altijd dezelfde dag verstuurd en volgende dag in huis!

Fijne producten en dag later al in huis!

• Aankoop Alle producten van Pascaud waardeer ik als heel goed!

Fantastisch bedrijf met persoonlijke top service

Prachtige webshop met supersnelle levering van mijn bestelling. Blij met mijn samples er wordt hier met je mee gedacht!

• Aankoop Super blij met Pascaud!

Fijne webshop om te bestellen

Ik had mijn bestelling super snel in huis, duidelijke en overzichtelijke webshop, leuke aanbiedingen en ik ontvang altijd bijpassende samples. Ik ben een tevreden klant!

• Aankoop Pascaud producten

Vlotte bezorging fijn product

Uv defence is een fijne crème die je goed als dagcreme kunt gebruiken zodat je altijd goedbeschermd bent. Gewone zon producten voor het gezicht zijn niet prettig om dagelijks te gebruiken. Jammer dat het zp duur is.

• Aankoop Uv defence prima product omdat je hem goed als dagcreme kunt gebruiken in tegenstelling tot andere zon producten

meer dan geweldig

professioneel, prettig, efficiënt, zeer bevredigend

• Aankoop pascaud produkten

Snelle levering, mooie producten en uitstekende service!

Top webshop, ik heb hier al meerdere keren besteld en ben enorm tevreden. Wat ik heel fijn vind is dat ik nu mijn bestelling ook kan laten bezorgen bij een PostNL locatie, super handig!

• Aankoop Pascaud en Youngblood

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website met precies het merk product wat ik nodig heb. Kreeg het snel geleverd.

• Aankoop Prima

prima website, zeer goede producten

prima website, zeer goede producten de levertijd zou ietsje sneller kunnen

• Aankoop prima

Goed en snel

• Aankoop Zeer goed

Professioneel, accuraat en zorgvuldig

Attent en op maat. Zeer prettig

• Aankoop Pascaud produkten

Super fijne webshop, snel en betrouwbaar

Snel geleverd, goede communicatie en leuke aanbiedingen.

• Aankoop Pascaud

Zeer prettige service!

Ik ben een tijdje geleden bij Huidhuid terechtgekomen voor het merk Pascaud en ik was blij verrast. Wat een prettige service! De klant is hier echt koning. Je krijgt altijd samples en je kunt zelfs zelf aangeven welke je er graag bij wilt ontvangen. Mocht de levertijd langer zijn dan gebruikelijk wordt netjes contact opgenomen en wordt gekeken hoe dit gecompenseerd kan worden. Kortom, een echte aanrader!

Fossa Iberica 1

3995 XH Houten

Over HuidHuid

HuidHuid Skincare is de webshop op het gebied van huidverbeterende producten, minerale make-up en supplementen. Met merken als Pascaud, Team Dr. Joseph, PCA Skin, RevitaLash, Thoclar Labs, Youngblood en Lycogel kunnen we iedere huid blij maken. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou te werken aan een gezonde huid, want een gezonde huid is een mooie huid! Bij HuidHuid krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. We geven je graag veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je de kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Bestel je jouw skincare producten bij ons? Dan kun je rekenen op een fijne shop-ervaring vanaf het moment dat je jouw huidproducten gaat bestellen tot het moment dat je jouw pakketje gaat uitpakken. Wij zijn een betrouwbare webshop en staan bekend om onze uitstekende service. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS bijpassende samples. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Ben je op zoek naar online huidadvies? Wij geven je graag professioneel advies over de juiste producten en oplossingen voor jouw huid. Heb je een huidprobleem of ben je benieuwd met welke producten je jouw huid het beste kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via Whatsapp of e-mail. We adviseren je graag!