Pluspunten

Snelle, zeer accurate service en attent gebaar met bijsluiten van samples.

Pluspunten

Zeer betrouwbaar. Produkten met zorg geleverd. Goede aanbiedingen.

Pluspunten

Ben netjes gebeld over mijn bestelling toen er iets niet op voorraad bleek te zijn.

Pluspunten

- Snelle bezorging - Gratis verzending - Producten werken top!

Pluspunten

Heel snel in levering, prettige communicatie, professioneel, ik kan jullie zeker aanbevelen!

N.v.t.

Pluspunten

produkten op voorraad, snelle levering en met leuke probeer monstertjes.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakte producten.

1 staaltje was al leeg, maar de producten die ik besteld had waren prima in orde!

Pluspunten

Fijne webshop om te bestellen, leuke acties.

Nee

Pluspunten

De volgende dag in huis met een leuk extraatje! Fijne producten, ik bestel hier graag.

Nee

Pluspunten

Vandaag besteld morgen in huis Altijd 2 samples bij de bestelling Altijd leuk om je pakketje open te maken

Ik mis een klanten systeem. Sparen voor een product of een korting zou super zijn. Ik bestel best veel bij jullie, nu een klein jaartje. En ik vind het jammer om steeds opnieuw mijn gegevens in te vullen.

Pluspunten

Vriendelijk, leveren snel met een luxe sample

Pluspunten

Snelle levering, goed contact, mooie producten.

Pluspunten

- Altijd snelle levering - Gratis samples naar mijn wensen :-) - Gratis verzending - Netjes verpakt, professioneel

Pluspunten

snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering en fijne monstertjes om uit te proberen.

Pluspunten

Snelle levering en altijd de gevraagde monsters erbij. Top!

Pluspunten

Altijd zeer snel geleverd, diverse samples cadeau en gratis verzending.

Nee

Pluspunten

Snelle bezorging. Keurig verpakt. Milieuvriendelijke verpakking. Geen leveringskosten.

Geen.

Pluspunten

Snelle en goede levering met samples

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site. Dat maakt het online bestellen makkelijk. Ook heel leuk dat er testers bij zitten. En dat wekt, heb daardoor ook andere producten bij jullie besteld.

Sevice is al top! Houden zo!

Pluspunten

Mooi verpakt, gratis samples en verzending. Super snel in huis, bedankt!

Heb ik niet op het moment

Fossa Iberica 1

3995 XH Houten

Over HuidHuid

HuidHuid Skincare is de webshop op het gebied van huidverbeterende producten, minerale make-up en supplementen. Met merken als Pascaud, Team Dr. Joseph, PCA Skin, RevitaLash, Thoclar Labs, Youngblood en Lycogel kunnen we iedere huid blij maken. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou te werken aan een gezonde huid, want een gezonde huid is een mooie huid! Bij HuidHuid krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. We geven je graag veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je de kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Bestel je jouw skincare producten bij ons? Dan kun je rekenen op een fijne shop-ervaring vanaf het moment dat je jouw huidproducten gaat bestellen tot het moment dat je jouw pakketje gaat uitpakken. Wij zijn een betrouwbare webshop en staan bekend om onze uitstekende service. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS bijpassende samples. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Ben je op zoek naar online huidadvies? Wij geven je graag professioneel advies over de juiste producten en oplossingen voor jouw huid. Heb je een huidprobleem of ben je benieuwd met welke producten je jouw huid het beste kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via Whatsapp of e-mail. We adviseren je graag!