Pluspunten

Netjes verpakt, track & trace code en snel geleverd.

Vaker een nieuwsbrief verzenden.

Pluspunten

Zeer snelle levering, leuke acties!

Pluspunten

- Track & trace code - Keuze samples - Snelle levering - Goed advies

Nee

Pluspunten

Snelle levering, fijne producten en love de extras ;)

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Producten waren volgende dag al in huis. Keurig verpakt met leuke gratis samples. Zeker een aanrader. Uiteraard zijn de producten top als altijd. Ga zo door.

Pluspunten

Snelle bezorging, keurige afhandeling

Ben zeer tevreden heb dus geen verbeterpunten, ga zo door

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, vriendelijk en leuke extra's!

Nee

Pluspunten

Accuratesse, mooi en zorgvuldig verpakt, overzichtelijke website, vriendelijke communicatie

Pluspunten

Snelle levering, Fred samples

Pluspunten

Snelle levering en samples naar keuze.

Pluspunten

Snelle levering met track en trace.

Pluspunten

Alleen maar positieve ervaringen met deze webshop, heel klachtgericht, vriendelijk en snel met leveren!

Ga zo door

Pluspunten

de verzending was iets later,dit werd netjes meegedeeld. Kreeg ook extra samples

Pluspunten

Snelle levering Leuk presentje erbij

Pluspunten

Iets beter letten op spelling in mails en op website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb nog altijd geen bestelling aangekregen!!

Vluggere levering

Pluspunten

Goede heldere overzichtelijke website, snelle levering van de producten, leuk en keurig verpakt met proefmonstertjes

Blijf vooral doorgaan op deze wijze

Pluspunten

Goede mail communicatie en snelle levering,

Pluspunten

In één woord: super! Snelle levering en bijpassende gratis samples.

Nee

Pluspunten

Snelle leverling, leuke aanbiedingen en altijd leuke proefjes bij je bestelling!

Een bevestiging van de bestelling zou fijn zijn!

Pluspunten

Correcte en vlugge levering. De staaltjes zijn een positieve manier om ook andere produkten uit te proberen.

Verder blijven doen op deze positieve manier.

Pluspunten

Een super fijne webshop om te bestellen, fijn mailcontact met Esther en een hele snelle levering!

Ik ben altijd tevreden, dus ik heb geen verbeterpunten voor jullie.

Fossa Iberica 1

3995 XH Houten

Over HuidHuid

HuidHuid Skincare is de webshop op het gebied van huidverbeterende producten, minerale make-up en supplementen. Met merken als Pascaud, Team Dr. Joseph, PCA Skin, RevitaLash, Thoclar Labs, Youngblood en Lycogel kunnen we iedere huid blij maken. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou te werken aan een gezonde huid, want een gezonde huid is een mooie huid! Bij HuidHuid krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. We geven je graag veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je de kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Bestel je jouw skincare producten bij ons? Dan kun je rekenen op een fijne shop-ervaring vanaf het moment dat je jouw huidproducten gaat bestellen tot het moment dat je jouw pakketje gaat uitpakken. Wij zijn een betrouwbare webshop en staan bekend om onze uitstekende service. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS bijpassende samples. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Ben je op zoek naar online huidadvies? Wij geven je graag professioneel advies over de juiste producten en oplossingen voor jouw huid. Heb je een huidprobleem of ben je benieuwd met welke producten je jouw huid het beste kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via Whatsapp of e-mail. We adviseren je graag!