Pluspunten

snelle levering en duidelijke communicatie daarover.

alles prima

Pluspunten

Snelle en correcte levering! Fijn dat je er proefjes bij krijgt die jezelf mag kiezen.

Zeer tevreden, zou het niet weten.

Pluspunten

De gratis monstertjes zijn elke keer weer een leuke verrassing.! Ook deze keer weer een snelle levering

Pluspunten

Snelle bezorging

Pakketje door brievenbus of halen op afhaalpunt

Pluspunten

Snelle levering en gratis samples

Geen, ikben uitermate tevreden

Pluspunten

Heel positief,correct geleverd en producten perfect

Pluspunten

Snel, professioneel, gratis verzending en fijne bijpassende samples.

Nee, geen idee.

Pluspunten

Snel Veel samples gratis verzending

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering, zorgvuldig verpakt en altijd met leuke monstertjes!

Pluspunten

snelle levering verzorgde verpakking

geen

Pluspunten

Goede informatie als je belt met vragen over de beschikbare producten. Advies op maat! Er wordt zelfs naar her opmerkingenveld gekeken met betrekking tot samples, top!

Geen! Zeer tevreden! Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering; duidelijke site. Goede service dat je samples kunt aanvragen

Pluspunten

Deze webshop onderscheidt zich duidelijk van anderen. Ondanks online toch persoonlijk, zeer snel in leveren, gratis verzending en samples bijpassend bij de bestelling. Enorm attent!

Nee, heb ik niet.

Pluspunten

Snelle levering en goede service. De productmonsters waar je voorkeur naar uitgaat.

Pluspunten

Goede producten Snelle levering Extra sample om te proberen!

Pluspunten

Goede communicatie vanuit organisatie. Ik weet waar ik aan toe ben en afspraken worden nagekomen. Ook het proefmonstertje is goed bevallen. Tot de volgende keer!

Vind het top dat jullie laten weten een korte periode niet te leveren. Echter, in deze online wereld zou het jullie nog sterker maken wanneer gewoon altijd geleverd kan worden.

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige levering, netjes ingepakt en heerlijke monsters erbij.

niets...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer klantgericht, persoonlijk en normaliter een snelle levering. Toen er onlangs iets misging (levertijd) loste HuidHuid dit op en stuurde me gratis een extra 15 ml. verpakking van 24hours creme van Pascaud toe. Zo behoudt je je klanten. :)

Op de site zou hebben gestaan dat eind mei een week langere levertijd was, maar dat zag ik pas nadat ik besteld en betaald had. Eigenlijk zou deze melding gedaan moeten worden bij de bestelling, vóór het betalen. Ik had de produkten snel nodig en baalde dat het een week ging duren. Ik heb HuidHuid gemaild en kreeg excuus (kon mijn geld terug krijgen, maar de week was al om, dus koos ik voor hun andere aanbod van een gratis extra produkt. Goed opgelost, maar nog beter zou t voortaan zijn vlak voor de betaalbevesting te melden dat t langer gaat duren.

Pluspunten

Hele leuke actie's! Fijne webshop om te bestellen.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering,ziet er keurig uit en erg netjes en fijn de samples (die je evt. zelf aan kan geven ) is voor mij buiten de reiskit ideaal!

Pluspunten

Zeer snelle levering, website is duidelijk en producten zijn precies zoals als op de site vermeld.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Gewoon goed

Fossa Iberica 1

3995 XH Houten

Over HuidHuid

HuidHuid Skincare is de webshop op het gebied van huidverbeterende producten, minerale make-up en supplementen. Met merken als Pascaud, Team Dr. Joseph, PCA Skin, RevitaLash, Thoclar Labs, Youngblood en Lycogel kunnen we iedere huid blij maken. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou te werken aan een gezonde huid, want een gezonde huid is een mooie huid! Bij HuidHuid krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. We geven je graag veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je de kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Bestel je jouw skincare producten bij ons? Dan kun je rekenen op een fijne shop-ervaring vanaf het moment dat je jouw huidproducten gaat bestellen tot het moment dat je jouw pakketje gaat uitpakken. Wij zijn een betrouwbare webshop en staan bekend om onze uitstekende service. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS bijpassende samples. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Ben je op zoek naar online huidadvies? Wij geven je graag professioneel advies over de juiste producten en oplossingen voor jouw huid. Heb je een huidprobleem of ben je benieuwd met welke producten je jouw huid het beste kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via Whatsapp of e-mail. We adviseren je graag!