Pluspunten

Pluspunten

Super snelle levering, leuke samples erbij.

Hebben niet alle producten

Pluspunten

directe levering netjes verpakt goed product

weet niet

Pluspunten

Bestelling wordt altijd snel geleverd.

Geen.

Pluspunten

Fijne webshop om te bestellen, snel en persoonlijk.

Pluspunten

Het advies en de luxe samples die je erbij krijgt!

Pluspunten

Leuke aanbiedingen en een top service

Pluspunten

Altijd netjes verpakt, duidelijke communicatie over wanneer mijn bestelling is verzonden met Track & Trace, vaak een leuk extraatje

Pluspunten

Samples zelf kunnen kiezen en gratis verzending

Pluspunten

Pluspunten

Wordt snel gereageerd op email, fijne producten, zeer klantvriendelijk!

Pluspunten

- Zeer attent - Mooi verpakt - Gratis verzending

Pluspunten

Gratis samples, snelle bezorging.

Pluspunten

Esther is een uitstekende huidtherapeute! En de producten die ik besteld had, werden heel snel geleverd.

Pluspunten

Met zorg wordt de bestelling ingepakt. Daarnaast is het een hele snelle service! Er zitten ook altijd hele fijne monsters bij de bestelde producten, die daarbij ook heel erg aansluiten. Top!

Zover ik het kan bedenken, zijn er geen verbeterpunten. Ik zou zeggen: ga zo door! :-)

Pluspunten

Zeer snelle en correcte leveringen

Pluspunten

Snel, persoonlijk en attent.

Pluspunten

De volgende dag had ik mijn producten in huis!

Geen.

Pluspunten

Heel vriendelijk, snelle reactie op email, gratis samples!

Pluspunten

Snelle levering, leuke aanbiedingen, mooi verpakt met altijd een leuke attentie erbij.

Spaarsysteem voor vaste klanten

Pluspunten

Hele goede service en snelle levering!

Pluspunten

Fijne webshop om te bestellen, overzichtelijk, snel geleverd, persoonlijk en mooi verpakt. De Pascaud producten bevallen mij ook enorm goed!

Geen.

Pluspunten

Levering op tijd. Samples kiezen, echt top!

Geen!

Pluspunten

Snelle levering. Samples zelf uit te kiezen. Wordt goed naar je geluisterd. Leuke aanbiedingen.

Fossa Iberica 1

3995 XH Houten

Over HuidHuid

HuidHuid Skincare is de webshop op het gebied van huidverbeterende producten, minerale make-up en supplementen. Met merken als Pascaud, Team Dr. Joseph, PCA Skin, RevitaLash, Thoclar Labs, Youngblood en Lycogel kunnen we iedere huid blij maken. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou te werken aan een gezonde huid, want een gezonde huid is een mooie huid! Bij HuidHuid krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. We geven je graag veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je de kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Bestel je jouw skincare producten bij ons? Dan kun je rekenen op een fijne shop-ervaring vanaf het moment dat je jouw huidproducten gaat bestellen tot het moment dat je jouw pakketje gaat uitpakken. Wij zijn een betrouwbare webshop en staan bekend om onze uitstekende service. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS bijpassende samples. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Ben je op zoek naar online huidadvies? Wij geven je graag professioneel advies over de juiste producten en oplossingen voor jouw huid. Heb je een huidprobleem of ben je benieuwd met welke producten je jouw huid het beste kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via Whatsapp of e-mail. We adviseren je graag!