Pluspunten

Goed advies en snelle reactie via de email. De producten had ik de volgende dag al in huis, helemaal top.

Pluspunten

Fijne webshop om te bestellen, leveren heel snel, netjes verpakt, gratis samples en leuke aanbiedingen!

Ik zou niet weten wat er beter zou kunnen.

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering

Pluspunten

Super snelle levering en hele leuke actie's, ik bestel hier de volgende keer zeker weer!

Pluspunten

Professioneel, snel en zeer klantvriendelijk

Niet van toepassing

Pluspunten

Voor het eerst besteld, netjes verpakt en heel snel geleverd.

Geen.

Pluspunten

Helemaal goed!!

Pluspunten

Fijne webshop om te bestellen, betrouwbaar, leveren snel en de producten zijn heerlijk.

Pluspunten

Uitstekende service!! Snelle reactie via de email en vervolgens de producten de volgende dag in huis. Leuke aanbiedingen en gratis verzending.

Nee, ik kan niks bedenken.

Pluspunten

Hele snelle levering, goed verpakt. En zoals altijd weer de perfect uitgekozen monsters erbij :-)

Pluspunten

zeer snelle service en extraatje in de vorm van samples

Pluspunten

De producten waren mooi verpakt! De volgende dag had ik alles in huis. Bedankt voor de lekkere samples.

Pluspunten

Pluspunten

Klantvriendelijk, betrouwbare webshop, snelle levering.

Pluspunten

De goede persoonlijke adviezen van Esther

Pluspunten

Prettige eerste ervaring, ik had mijn bestelling snel in huis.

Pluspunten

Snelle levering, leuke korting, mooi verpakt, gratis samples en super fijne producten. Het is een aanrader om hier je Pascaud producten te bestellen.

Geen.

Pluspunten

Handige webshop, ik bestel hier gemakkelijk en snel mijn producten.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, gratis samples

Met creditcard kunnen betalen

Pluspunten

Snelle levering, de proefmonsters gekregen die ik haf gevraagd.

Pluspunten

Super goede service, een hele fijne webshop om je producten te bestellen. Ik verbaas me over hoe consequent jullie leveren, elke bestelling verloopt helemaal naar wens. Zo zou het overal moeten zijn, mijn complimenten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, word snel en zorgvuldig opgestuurd ...bij vragen snelle reactie...Superrrrrr!

Fossa Iberica 1

3995 XH Houten

Over HuidHuid

HuidHuid Skincare is de webshop op het gebied van huidverbeterende producten, minerale make-up en supplementen. Met merken als Pascaud, Team Dr. Joseph, PCA Skin, RevitaLash, Thoclar Labs, Youngblood en Lycogel kunnen we iedere huid blij maken. Wij vinden het heel belangrijk om samen met jou te werken aan een gezonde huid, want een gezonde huid is een mooie huid! Bij HuidHuid krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. We geven je graag veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je de kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Bestel je jouw skincare producten bij ons? Dan kun je rekenen op een fijne shop-ervaring vanaf het moment dat je jouw huidproducten gaat bestellen tot het moment dat je jouw pakketje gaat uitpakken. Wij zijn een betrouwbare webshop en staan bekend om onze uitstekende service. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS bijpassende samples. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Ben je op zoek naar online huidadvies? Wij geven je graag professioneel advies over de juiste producten en oplossingen voor jouw huid. Heb je een huidprobleem of ben je benieuwd met welke producten je jouw huid het beste kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via Whatsapp of e-mail. We adviseren je graag!