Goede en snelle montage, goede afdicht rand..8

Zeer slecht.

Zeer teleurstellende ervaring. We vroegen geen terugbetaling, enkel een directe omruiling van onbeschadigde, ongeopende lichtkoepels op het moment van levering. Dit eenvoudige verzoek werd geweigerd. Voor ons was dit de laatste bestelling via deze website. Let goed op als je bestelt voor een bedrijf. (geen retour of ruil mogelijk ) We hebben de bestelling geplaatst op basis van de klant zijn order, maar na controle bleek dat een andere maat nodig was

Keurig op tijd geleverd

Volgens afspraak korrekt afgehandeld.

Product goed beschermd en onbeschadigd afgeleverd bij de buren. Dit kwam doordat het een dag eerder was dan de afgesproken dag. Verder geen op of aanmerkingen.

Geweldige service

Site is makkelijk en overzichtelijk en duidelijk. Vervoer is goed gegaan zonder schade. Transporteur was heel vriendelijk en beleeft

Mooie koepel

Mooie koepel alleen verkeerde dag geleverd ondanks dat er contact was geweest

keurig en snel geleverd volgens afspraak

goed product, goede bezorging

Alles uitstekend van A-Z

Snelle levering, perfecte koepels!

Bestellen is super simpel via de website. Ruime keus en snel gevonden wat we nodig hadden. Hele snelle levering en twee prima lichtkoepels ontvangen.

Snel en netjes geleverd

netjes en snel de koepels afgeleverd

top

Correcte aflevering.

Keurig én snelle levering.

Zeer nette en snelle

Zeer tevreden met het bestelproces, de kosten en de levering van onze nieuwe lichtkoepel

Jammer van het aflevermoment

Goede pris kwaliteitverhouding. Bestelproces prima Het enige jammere was dat aangegeven was dat de avond voor levering een sms met aflevertijd gezonden zou worden, deze kwam pas op de ochtend van levering terwijl er niemand thuis was, door de chauffeur prima opgelost, afgeleverd bij de buren en een sms waar hij was

Hele goede service, en snelle levering

Hele goede service, en snelle levering

uitstekend

via klantenservice de juiste info zodat ik het goede koepeltje kon bestellen. Goed en vriendelijke geholpen. Koepeltje kwam goed verpakt aan en bleek na plaatsing geheel aan mijn verwachtingen te voldoen. Zowel materiaal als prijs. Blij mee, Top

top

goede duidelijke site snelle levering fijne bezorger.. wat wil je nog meer

Prima lichtkoepels

Vertrouwd adres voor hoge kwaliteit lichtkoepels. Eenvoudig te monteren.

Super bedankt

mooi koepeltje voor een mooie prijs

goed pruduct, en voldoet aan mijn wensen, snelle levering en goed contact. dus al met al helemaal tevreden.

Slechte service

Twee koepels besteld met de maat 100/100 en 1 met maat 75/75: Wordt er 1 geleverd van 100/100 en 1 van 80/80 . Daar ik de oude koepel al verwijderd had en niet heel is gebleven heb ik uit nood een aannemer gebeld om de oude opstand aan te passen voor de koepel van 80/80 omdat ik het gat niet kon laten openliggen. Mail ik met jullie en krijg dan te horen dat jullie mij niet tegemoet komen in de kosten daar ik hem had moeten om laten ruilen . Ik zit nu met een extra kostenpost van €155,- Gr Albert HDakwerken Steenwijk

Goed geïnformeerd en keurig geleverd

We wisten wanneer de bestelling ging komen en dat bleek allemaal te kloppen (met de juiste info vooraf)

snelle levering , compleet en goede kwaliteit.

goede service

Prima product. Duidelijke instructies erbij. Snelle levering, alleen communicatie wat betreft dag van levering mag beter. Zou mail krijgen wanneer het geleverd zou worden, stonden ze opeens op de stoep. Gelukkig was ik thuis

Snelle levering past perfect

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.