Laden reviews...
168 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en betrouwbare service. De productkwaliteit is over het algemeen hoog en de prijs is redelijk. Het bestelproces is duidelijk en de website is gemakkelijk in gebruik. Over het geheel genomen is de ervaring doorgaans positief, met af en toe kleine problemen die snel worden opgelost.
Snelle levering!! Super chauffeur
9 May 2026
Irma
Berlicum
Past perfect op een oude frame en makkelijk te monteren
8 May 2026
Mark
Bolsward
Bestellen ging makkelijk. De bevestigingsmail snel. De berichtgeving van de levering was wat onduidelijk. De mail dat het bezorgd zou worden gaf aan dat ik bericht zou krijgen als de chauffeur bij de vorige klant vertrok, dat mailtje kwam niet en de chauffeur stond ineens op de stoep.
8 May 2026
Eddy
Breukelen
Op zoek naar 2 nieuwe lichtkoepels kwam ik al snel op de site van Lichtkoepeltje. Even de maten ingevoerd en je komt bij het juiste product. De montage van de nieuwe koepels ging sneller dan het verwijderen van de oude. Zeer tevreden.
7 May 2026
Dick
Wijchen
bestelling is netjes op tijd geleverd
7 May 2026
Arjan
Vorden
Hele snelle levering, product ziet er goed uit, een aanrader
6 May 2026
D
Uden
Goed aan gekomen een vriendelijke vervoerder meer moet dat niet zijn Dank u.
5 May 2026
Eddy
Izegem
Nadeel is dat de vervoerder een avond van te voren meld dat ze de volgende dag komen. Zou mooi zijn als ze dat een paar dagen van te voren melden Ivm vrij nemen werk
3 May 2026
paul
Borne
Onderlaatst 2 lichtkoepels aangeschaft voor onze nieuwe tuinkamer. Echt perfect!
2 May 2026
G
Purmerend
Prima product, iets minder strak, scherpe randen, afgewerkt dan het origineel. Geleverd volgens afspraak.
1 May 2026
Paul
Mill
goede prijs kwaliteit van het product. kan niet anders zeggen dan dat het keurig is geleverd en relatief eenvoudig te installeren. mooi en robuust product
29 April 2026
Niels
Werkendam
Keurig op tijd geleverd. Goede omschrijving erbij en een makkelijk te monteren. Goede kwaliteit.
28 April 2026
Ronald
Wognum
Snel geleverd Netjes verpakt. Goede prijs
28 April 2026
Monique
Geffen
Bedankt voor deze mooie beoordeling, we zien dat u erg tevreden bent en een cijfer 3 heeft gegeven ;)
Met vriendelijke groet, Service team
Duidelijke website makkelijk te bestelken en snelke levering voor een nette prijs
27 April 2026
Geert
Wildervank
Blij met de koepels, ze tikken nog wat bij uitzetten en krimpen, ik verwacht dat dat overgaat. Over de bezorging ben ik niet tevreden. Er zou een bericht worden gestuurd wanneer ze worden gebracht. Dat is niet gebeurd. Toen wij een keer terugkwamen van een dag afwezigheid stonden er twee koepels op het trottoir. Ik vind dat dat niet kan.
25 April 2026
Han
Arnhem
Bedankt voor uw review,
We zien 3 emails verzonden met een track en trace, bekijk ook even uw spambox.
Met vriendelijke groet,
Service team.
Prima voor deze prijs
Paul
Oirsbeek
Bestelling is gemakkelijk te plaatsen en wordt uitstekend uitgevoerd. Dik tevreden.
Theo
Goed duidelijk snel
7 April 2026
Toon
Schijndel
Een dikke 10 voor levering kwaliteit en prijs. 4 Skylux lichtkoepels besteld en had ik keurig op tijd binnen.
Harrie Bot
Enschede
eerlijke afhandeling, (zoals in de aankoopvoorwaarden vermeld) aar ook uitgevoerd.
Rony
B-Mariakerke
Product gemakkelijk te bestellen snel geleverd voor prima prijs.
Jan
KAATSHEUVEL
Prima ervaring, totdat je iets wil retourneren. ****** met negatieve recensies voor mijn bedrijf als ik er iets over zou zeggen. Blijf heel ver van dit bedrijf vandaan. ******.
Beveelt niet aan
2 April 2026
Rick
Nijmegen
U heeft op diverse platforms deze review geplaatst. Uw email adres komt niet voor in ons systeem.
Gemakkelijk besteld op de overzichtelijke site, snel geleverd en een prima product.
1 April 2026
Fred
Kerk-Avezaath
Mooi product keurige snelle levering en product is zoals omschreven. Dank!
23 March 2026
Hiske
Zeegse
Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant.
Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem