Snelle levering, duidelijke uitleg

Bij bestellen, duidelijke richtlijnen, het kan niet mis gaan

Goedkoop. En prima levering top

Zelfde koepel erders vele malen duurder

Keurig spullen nette prijzen vlotte en correcte levering kortom top

Mijn bestelljng van 2 lichtkoepels is zeer netjes en vlot geleverd prijzen zijn prima uitstekende leverancier daar doe ik graag vaker zaken mee

Snel juiste prijs en kwaliteit

Nog te plaatsen

Mooie kwaliteit, snel geleverd, top!

Dakraam besteld met HR++ glas, mooi spul en snel geleverd op de afgesproken tijd

Altijd alles op de goede plaats en op tijd

keurig en snel geleverd

Onze lichtkoepel was snel en schadevrij geleverd.

Mooi product

Nette levering

4 lichtkoepels 100x100 snel geleverd

Lichtkoepels voor onze tuinveranda, super blij en snel geleverd.

Betrouwbaar snel en super kwaliteit

Mooie lichtkoepel aangeschaft 4 wandig Skylux Excellent. Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden per email.

Niet optimaal

Hallo, ik bestelde een koepel 70x70en die werd voor een verkeerde deur neergezet en de chauffeur vertrok zonder ons aan de telefoon te krijgen. Het had zomaar door iemand meegenomen kunnen worden. Dat vond ik heel raar en niet fijn om zo je spullen 'afgeworpen' te krijgen. Ik snap dat het druk is maar ik zou willen adviseren om toch de koper even aan de lijn te krijgen alvorens iets ergens te 'droppen'

Snelle levering, direct respons per email

Prima kwaliteit, snel geleverd. Ik bestelde bij Bouwhandel en als snel bleek de levertijd 14 dagen. Ik stuurde lichtkoepeltje.nl een email op vrijdagavond en op woensdag had ik mijn lichtkoepels van Skylux binnen. Super tevreden en ook omdat we nooit verwacht hadden op vrijdagavond nog een reactie te ontvangen. Prima service ga zo door!

Het is mijn goed bevallen .

Kon met de chauffeur afspreken waar hij het kon neer zetten. Was zelf niet thuis.

Prima product en vlotte levering

De website gaf goede meetinstructies voor vervanging van alleen de koepelschalen. De montage op de bestaande opstanden verliep probleemloos.

Veel koepel voor weinig!

Nu een paar projecten gedaan met lichtkoepeltje.nl Levering volgens afspraak en stevige 100% transparante koepels!

Alles prima

Snelle levering en alles was prima

Snel, en betaalbare kwaliteit Skylux

Skylux lichtkoepel gekocht 4 stuks, snel geleverd en via e-mail en track en trace prima op de hoogte gehouden van de leverdag. Op zaterdag besteld en woensdag in huis, de lichtkoepels waren prima verpakt. Na prijs kwaliteit goed te hebben vergleken was onze keuze toch om de excellent van Skylux te kopen bij lichtkoepeltje.

Zoals beloofd

Volgens afspraak geleverd

maten kloppen niet

Lichtkoepel besteld en ontvangen echter de opgegeven maat wijkt 1,5 cm af van wordt opgegeven. Er is een mogelijkheid om terug te sturen maar dat moet dan ineens naar belgie tegen absurde bedragen. Conclusie hun leveren iets waarvan de maten niet kloppen en jij mag voor de kosten opdraaien.

Goede ervaring

Snel besteld, geleverd, goed product

We bestellen vaker lichtkoepels i.v.m. vervanging van beschadigde koepels voor diverse schadeverzekeringen. Altijd makkelijk te bestellen door de heldere uitleg op de site, snel geleverd met duidelijke communicatie wanneer er geleverd wordt. Gewoon zoals het hoort te zijn. Eén keer zaten er geen dopjes bij de bestelling, één mailtje hierover en twee dagen laten lagen de dopjes in de brievenbus. Echt een aanrader!!

perfecte levering.

Goede service en een zeer vlotte bediening.

Fijn bedrijf komen afspraken na

Koop al 8 jaar hier mijn lichtkoepels en platdakramen. Ik ben erg tevreden over de reactie tijd per email en chat. De prijs is uitstekend en als er wat is dan lossen ze het op. Dankjewel namens Dakgratie.

Geweldig!

Hele snelle levering met goede service. Top kwaliteit en betaalbaar. Voor iedereen aan te raden!

Uitstekende kwaliteit

Op zondagavond via de chat advies gevraagd, direct antwoord waarna we de koepel met opstand drie dagen later binnen hadden. De skylux lichtkoepels zorgen voor helder daglicht.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.