Snelle levering goed verpakt

Mooi op de afgesproken tijd geleverd. Snelle levering en goed verpakt

Ruime keuze en overzichtelijk

Mijn koepel was stuk dus een nieuwe besteld en die was binnen een paar dagen binnen en netjes afgeleverd door de transporteur en je kunt verschillende soorten en maten krijgen dus dat is ook wel handig

Snelle en uitstekende levering.

Goed geholpen en snelle levering.

Persoonlijk bezorgd

Belde netjes op om het persoonlijk af te geven heeft ook even staan wachten tot m'n pa er was om de poort open te maken

Netjes

Bestelling werd vlot bezorgd, goede communicatie over levertijd en tijdstip van bezorgen. Was ook netjes ingepakt.

Supersnel

Fijne website en snelle levering.

helemaal top prijs kwaliteit snelle service

snel kwaliteit goede prijs

Paste goed, snel geleverd, makkelijke en duidelijke site

Veel moeite om juiste type te vinden

Omdat ik bestaande koepels moest vervangen koste het best veel moeite om achter het juiste type te komen

Duidelijk website en vlotte levering

Plezierig

Voldoende

Had de onjuiste type besteld en die moest ik zelf terugbrengen. Had die graag bij de 2e levering van de juiste koepel mee terug gegeven

Vlotte levering

Na bestelling op de site, is alles blote en correct geleverd.

Ok

Is ok tot zover ik vind alleen dat als ik voor 1000.- euro heb besteld en dat ik een licht koepel terug stuur omdat het verkeer besteld heb en dat ik het omruil voor een nieuwe dat ik dan 75- euro moet betalen te ver gaan en dat vonden ze bij skylux ook .

prima geleverd

maatvoering was duidelijk op de site En het paste precies Prijs kwaliteit ook goed

Alles was prima!

Heb ik al gedaan

aan service hapert het e.e.a.

koepel bestelt en gekregen, een verkeerd gemeten koepel mee retour gegeven en is nooit gecrediteerd!!!!! baal ik van, maar als bij lichtkoepeltje .nl die € 150,00 belangrijker zijn dan een bouwbedrijf als klant houdt het voor mij op.

voortreffelijk

Alle afspraken goed nagekomen, alsmede de transporteur.

Altijd alles netjes geregeld. Goede communicatie!

Duidelijke website, snelle levering. Precies zoals het hoort! Dank je wel lichtkoepeltje.nl, tot de volgende keer weer!

Goede website met juiste gegevens

Ik moest even goed controleren en kijken welke ik moest bestellen om de oude koepel te vervangen. De maatvoering is dan natuurlijk echt belangrijk. Gekozen voor driedubbel wandige uitvoering in Acryl. De levering is uitstekend te noemen. De nette chauffeur kwam precies in het afgesproken UUR. Ging zorgvuldig voorzichtig en netjes met de spullen om. Het duurt een paar dagen maar dan heb je ook wat.

top

Duidelijke informatie, goed compleet product tegen een eerlijke prijs, mooie kwaliteit, gratis bezorging

accurate afhandeling van de bestelling

Ik ben tevreden. De bezorging was qua planning niet helemaal duidelijk, de afhandeling was uitstekend!

Lichtkoepel platdak snel bezorgd

12 lichtkoepels besteld op zondag en woensdag al bezorgd. Goed verpakt en handige montage handleiding. Voor onze volgende project koop ik hier zeker weer.

Uitstekende kwaliteit

Excellent lichtkoepel met iso++ opstand besteld voor onze uitbouw. Wij zijn zeer tevreden, de opstand is 12 cm dik en past perfect bij ons isolatie pakket. De chauffeur was zo vriendelijk om even de koepel met opstand naar de tuin te brengen.

Duidelijke uitleg op website bij bestelling, snelle levertijd op de afgesproken dag cq tijd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Ik zou niet weten wat nog verbeterd kan worden.

goed overgekomen de bestelling.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.