Mooie koepel

Goede kwaliteit nietjes

Prima prijs-kwaliteit verhouding en goede service!

Koepel past

goede levering en op afspraak

maar hoop wel dat mijn terug gestuurde enkelvoudige koepel nog wel terug betaald wordt , deze is onder ordernr. L20228784 op datum 07- 11 - 2022 mee terug gegaan naar Skylux nv. te Belgie

Alles naar wens

Makkelijk de juiste maat gevonden. Aflevering netjes en op tijd

Alles TOP geregeld

Alles zelf gemonteerd, was makkelijk te doen. Aflevering was keurig chauffeur heeft meegeholpen met uitpakken en controle op beschadigingen. Dus alleen maar lof.

Verzending ged geregeld.

Goed geregeld ,alleen te weinig schroeven erbij.Niet duidelijk waar die bij besteld moesten worden. Gr.Leo Renders

Goede producten

Snelle levering en overzichtelijke website

Goed geregeld

Goed en goedkoop

Snel geleverd en goed verpakt. Heeft volgens mij al even gelegen aangezien het stof wat er op lag ! Onze werkelijke ervaring zullen we over een half jaar beleven.

helemaal top

hele mooie site

Goed en duidelijk Goed Kwaliteit

Zorg dat de transport bedrijf Wel een mail stuurt dat iswat wat beter kan Dank wel

Snelle levering van goed product

Goede kwaliteit opstand en lichtkoepel

Mooie lichtkoepel met opstand geleverd

Goede webshop

Goed kwaliteit en optijd inleveren

Super; zondag per mail besteld en een paar dagen later geleverd voor super prijs!!

Goede ervaring en volgens afspraak geleverd voor goede prijs.Erg tevreden!

Goed beter best

Makkelijk en duidelijk besteld, snel geleverd en de kwaliteit is goed!

Prachtige koepel

En perfecte levering.

Past perfect

Vlg afspraak oo tijd geleverd. Mooie koepel, deugdelijk. Eenvoudige solide montage. Voor de niet-echte klussers mag de montage documentatie iets duidelijker (waar de gaten te boren in de flens, of markering op flens aan te geven). Marcel

Top bedrijf en product

Lichtkoepel werd snel en netjes geleverd. Goed verpakt en alle materialen erbij. Super.

Snelle vriendelijk levering

Goede service en snelle levering.

Duidelijke internet site. Levering binnen een week door een vriendelijke chauffeur.

Perfect!

Prima lichtkoepel, niet te duur en super snel geleverd !!

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.