Goede levering slechte conmunicatie

Makkelijk te bestellen. Op zaterdag leveren volgens de site behoort tot de mogelijkheden dus gelijk na de bestelling een chat bericht met de vraag voor zaterdag te leveren echter geen gehoor op gehad.. Opeens bericht we komen donderdag leveren en tijdvak kon men via dag vtv opvragen door een mail te sturen, mail gestuurd met verzoek om deze op onder de carport te plaatsen volgende dag stond deze om kwart voor 7 onder de carport zonder reacties. Tot zover zonder beschadigingen kunnen zien hopelijk bij uitpakken ook onbeschadigd.

Super snelle levering van mijn lichtkoepel

De bestelling was super snel thuis en was precies zoals omschreven

Prima levering

Zeer goede ervaring met lichtkoepeltje.nl netjes op tijd geleverd

Perfecte lichtkoepels en snelle levering

Op zondag besteld en 4 lichtkoepels 3 dagen later in huis! zeer tevreden over lichtkoepeltje.nl De kwaliteit van de lichtkoepels is uitstekend en simpel te monteren.

Prima verzorgd, duidelijke afspraak

Goede kwaliteit, goede communicatie betreffende de levering

uitstekend

snelle en correcte levering

geweldig !!!

Prachtige koepel en stipte levering !! Prijs kwaliteit erg goed .!!

Uitstekend!

Top geregeld!

Merk lichtkoepel gekocht Fakro

Fakro lichtkoepel gekocht met dubbelglas, erg tevreden. Niet alleen over het product maar ook de goede hulp via de chat. Dit bedrijf is een aanrader en komen hun afspraken na.

Mooi product, goede levering

Koepels zijn zoals gewenst.

Makkelijk te monteren

Mooie koepel, makkelijk te monteren, prima service

Mooie koepel, makkelijk te monteren, prima service

Gewoon goed zoals het hoort

Veel waar voor weinig geld.

Veel waar voor weinig geld.

uitstekende afhandeling van de bestelling

Overzichtelijke website met duidelijke keuzes. Goede prijzen. Correcte en snelle afhandeling van de order. Snelle en zorgvuldige verzending.

Prima. Product als omschreven

Super bedrijf en fantastische koepel.

Fantastische koepel goed geïsoleerd makkelijk te monteren ziet er allemaal erg degelijk uit echt kwaliteit.

Product geleverd zoals besteld

Mooie koepel,zuiver op maat, en goed verpakt. Levering volgens afspraak.

Goed, Goedkoop en Zéér Klantvriendelijk!!!

Mijn ervaring met LichtKoepeltje.nl is dat ze een enorme keuze hebben. De service medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. En de lichtkoepels worden op de zaak of direct op het werk afgeleverd. Prima webshop waar mensen zonder zorgen hun producten kunnen bestelllen.

Hele goede levering

Blij met de koepel en levering

Géén service via het ‘service team’ van Lichtkoerpeltje.nl

Bestellen gaat heel soepel via Lichtkoepeltje.nl. makkelijke site met veel informatie. Let echter wel goed op, de aanbieding GRATIS verzending geldt alleen voor de luxere modellen en dit is niet (heel duidelijk) aangegeven. Ik bestelde een basis koepel van 100x100cm en zag na betaling dat er toch verzendkosten werden berekend. Na telefonisch contact werd door een medewerker voorgesteld om de bestelling om te zetten naar een luxere koepel die door de gratis verzending dan zelfs goedkoper werd dan het basis model. Dat leek heel klantvriendelijk maar liep uit op een teleurstelling. Eerst werd een verkeerde koepel (40x40) geleverd, daarna kwam de nieuwe levering niet op de afgesproken dag. Creditering van het prijsverschil bleek niet mogelijk. Er moest door mij eerst een nieuwe koepel besteld EN BETAALD (181,81 euro!) worden om de andere gecrediteerd te krijgen (prijsverschil is slechts 20 euro) en ook om garantie op de juiste koepel te krijgen. Dit bedrijf is van mening dat alle bedrijven zo werken, gelukkig weet ik dat dat niet zo is!

Prima bedrijf

Dit was mijn tweede bestelling bij lichtkoepeltje.nl. Dit maal 2 komplete geisoleerde lichtkoepels besteld die op de eerstvolgende leverdatum smorgens om 8:00 voor de deur stonden. Vandaag geplaatst. Wat een mooi gezicht. Prima bedrijf, aan te bevelen.

Zeer goede uitleg gekregen

Ik zocht een koepel, de medewerker heeft me via chat duidelijk kunnen begeleiden naar de juiste dagmaat en opstand dat ik nodig zou hebben en met het te bestellen kon ik het diezelfde dag nog ophalen! Ideaal gewoon als je zo’n last minute beslisser bent zoals mij!

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.