Pluspunten
Eerste bestelling, prima! Geen opmerking! Levering geleverd zoals vermeld op hun website! Bestelde een week later een 2 de koepel. Stond voorradig op hun website, een paar dagen later ontving ik een mail dat deze 2 weken later zal geleverd worden omdat deze niet voorradig bleek te zijn? Ik ben een zelfstandige uit België en maak correcte afspraken met m'n klanten, door dit euvel mag mijn klant een week langer wachten en kan ik de afgesproken einddatum van m'n werken niet nakomen! Antwoord/oplossing lichtkoepel.nl:" je kan annuleren van bestelling! Kan ik niet, want de klant wou dezelfde koepel hebben en aan dezelfde prijs! Dan stelden ze voor om deze zelf te komen ophalen is beller zeiden ze! Begrijp ik niet goed, als deze niet voorradig is?? Trouwens een service zou zijn dat ze deze onmiddellijk zouden verzenden en desnoods met een noodverzending waarbij zij de extra verzendkosten dragen! Daar de fout bij hun ligt! Ik bestelde de koepel enkel omdat die voorradig was op het moment van bestelling! Ik vind niet dat ik moet boeten voor hun administratie die niet klopt! Toen ik hen vroeg voor een tegemoetkoming langs hun zijde" hopende op een noodverzending" kreeg ik te horen dat ze helaas niet konden toveren!! Ik had toch meer professionalisme en service verwacht! Uiteindelijk deelde ik hen mee dat ok hiermee niet gediend was en dit de laatste keer was dat ik bij hen bestelde. Hun antwoord" wat jij doet in het heden en in de latere toekomst, is jouw keuze" Zegt genoeg
VerbeterpuntenBetere controle van statussen inzake voorradigheid van materialen. Dit kan nare gevolgen creëeren voor mensen met een deadline.
Bedankt voor uw beoordeling, de woonplaats Gend in Belgie komen wij 1 keer in de 14 dagen vandaar dat de 2e order vanuit Nederland wat langer duurd, dit is u bij de 1e order verteld. Prettig weekeinde en vriendelijke groet, Emiel Heuveling.
Pluspunten
Ik had dakopstand en koepel besteld, de koepel was niet op voorraad, maar ivm verbouwing wou ik de opstand al graag hebben, gebeld en geen probleem, de dakopstand werd al gewoon bezorgt, en later de koepel, KOSTELOOS !! super service
Pluspunten
Producten besteld en betaald via Mastercard. Prima communicatie waarde klant toe. De verschillende betaalmogelijkheden zijn ook heel makkelijk.
Bedankt voor uw reactie, in Mei is er ene leuke actie gratis lichtkoepel reiniger als u deze niet heeft ontvangen even een mailtje sturen. Groet, Emiel Heuveling
Dankjewel voor de beoordeling en veel plezier met uw lichtkoepel. Groet, Emiel Heuveling
Pluspunten
In eerste instantie niet compleet. Na divers contact naar wens opgelost.
Inmiddels heb ik ze voor de derde keer verstuurd het adres dat u gestuurd heeft was de postcode verkeerd! heeft u ze inmiddels ontvangen? Met vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
Scherpe prijzen
VerbeterpuntenIn doos leveren.
Bedankt voor uw beoordeling, de lichtkoepels passen niet in een doos vandaar eigen transport en niet met pakket dienst verzonden. Groet, Emiel Heuveling
Pluspunten
Snel geleverd. Uitstekende service. Bij de bezorging kwam ik er achter dat er één opstand beschadigd was. De klantenservice van lichtkoepeltje pakte dit meteen op en heeft een paar dagen later een nieuwe bezorgd. Prima gedaan.
Bedankt en zo hoort het als er wat mis is direct oplossen en daar staan wij al meer dan 25 jaar voor! Groet, Emiel
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en makkelijke site om te bestellen Prijs en kwaliteit zeer goed vergeleken bij andere bedrijven.
Pluspunten
Duidelijk , Komt bij mij in ieder geval de afspraken na.
Pluspunten
levering volgens afspraak.
Verbeterpuntentot nu toe niet
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Was mooi op tijd binnen
Pluspunten
De aflevering was op tijd. De prijs was acceptabel. De communicatie via mail was in orde en via chat was ook buiten kantooruren mogelijk.
VerbeterpuntenEen kleinere vrachtwagen kan wèl in een woonwijk komen. De kwaliteit van de dakopzet is erg laag (te dun plastic en verkleurt snel bij warmte) en de montage van de koepel met pennetjes is kwalitatief uitermate teleurstellend. Een echte afrader! De welwillende dame in de chat had geen verstand van zaken. Tip: loop eens een (mid)dagje mee op een dak.
De dakopstanden van PVC zijn hetzelfde als bij alle andere producenten maar een klusser zal deze indien geen verstand van zaken snel te warm maken. De montage van deze inbraakwerende lichtkoepel heeft aandacht nodig en moet je een beetje handig voor zijn. De prijs 350,- voor 2 complete sets is erg scherp maar er zijn ook duurdere optie,s in onze webshop te vinden. U betaalt dan ook voor polyester meer geld als pvc. Wij hebben 1 halve dag een dame gehad als stagiaire die inderdaad aan het leren is. Mocht zij iets niet duidelijk hebben uitgelegd dan mag u altijd even bellen want 2 van onze medewerkers hebben 20 jaar op dak gestaan. Bedankt voor uw aankoop en uw beoordeling mocht montage niet lukken dan even een handige klusser erbij halen
Pluspunten
Vlotte behandeling en goed meedenken met de klant, had een spoedklus en werd er via meedenken aan de telefoon en online tussenin gepropt met een levering in 3 dagen (waar de concurrent 2 weken over zou doen) en een bezorger die keurig van te voren belde dat hij er bijna was en of er parkeerplek was, ouderwetse service voor een heel erg scherpe prijs!
Verbeterpuntenprobeer een totaalset te leveren voor het plaatsen van dakkoepels op moeilijke plaatsen waar je geen brander kan of mag gebruiken.
Pluspunten
Super snelle levering top.
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar duidelijke feedback. Goede product informatie. Product netjes afgeleverd. Duurzaamheid moet zich op langere termijn nog bewijzen. Garantie 10 jaar.
Pluspunten
fijn dat je persoonlijk wordt geholpen en dat ze meteen kijken of dat het op voorraad is en als dat niet is met een oplossing komen.
Pluspunten
goede prijs en correcte afhandeling
Verbeterpuntentelefonische bereikbaarheid
Pluspunten
Snelle levering en zeer scherpe prijzen. En dan ook nog eens een chauffeur die een half uurtje van te voren belt dat ze er bijna zijn. Top!
Pluspunten
Duidelijke webside. Goede kwalietijd en prijs. Goede service. En vlotte bezorging.
VerbeterpuntenDat de bezorger de tijd aanhoud met de bezorgtijd die werd doorgegeven.
Pluspunten
Goede prijs, helder website, voor dit type producten snelle levering
VerbeterpuntenDe informatie over de bezorging kan beter. Ik was onaangenaam verrast dat de transporteur (is de producent van de koepel) € 50,- in rekening brengt mocht ik onverhoopt niet thuis zijn. Ook kon ik pas een dag van te voren bellen voor de levertijd (lees ochtend of middag). Dat is best lastig als je er vrij voor moet nemen.
Bedankt voor dit cijfer en uw beoordeling, de transporteur berekend alleen kosten bij een 2e keer als u op de afgesproken 1e leverdag niet thuis bent. Wij bezorgen met een grote vrachtwagen en die plannen de route,s in tot de laatste dag. Vandaar dat 1 dag voor levering het dagdeel pas bekend is. Gratis verzending is nu een actie maar 2 x gratis bezorging zou te gek zijn. Hoop dat u wat heeft aan mijn uitleg.
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.