Laden reviews...
173 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle en betrouwbare levering, een ruime keuze en behulpzaam advies van het personeel. De site biedt duidelijke productinformatie die het kiezen vergemakkelijkt. Handgeschreven kaartjes en zorgvuldige verpakking worden vaak genoemd als een leuke extra. Over het algemeen beschrijven kopers een betrouwbare en gemakkelijke winkelervaring.
Ich bin sehr zufrieden! Die Bestellung lief unkompliziert und die Lieferung war schnell. Besonders gefreut habe ich mich über die liebevoll geschriebene Karte, ein kleiner handgeschriebener Gruß, der den Einkauf direkt persönlicher gemacht hat Würde ich auf jeden Fall weiterempfehlen!
24 June 2026
Nina
Euskirchen
Perfectly packed, and shipped quickly.
21 June 2026
Ally
Spain
Fijne natuurlijke producten, snelle verzending
20 June 2026
Mieke
Melderslo
Ik was op zoek naar informatie om het lekken van onze wasbare luiers te verhelpen. Dankzij Nappy’s en een setje boosters kunnen wij nu weer fijn wasbaar luieren zonder lekkages.
18 June 2026
Selma
Rotterdam
Hele fijne producten. Al meerdere keren besteld bij deze winkel en steeds tevreden. Producten blijven lang mooi en goed. Snelle levering.
13 June 2026
Eveline
Veldhoven
Site heeft veel uitgebreide informatie over zowel de specifieke producten als in het algemeen de wasbare luiers en de verschillende keuzes die er zijn. Er js veel keuze in verschillende merken en soorten luiers. Duidelijke communicatie over de bestelling en verzending, die ook nog eens snel is!
12 June 2026
V
Je viens de recevoir ma couche culotte plastique kijani taille 13 18 ans que j'ai mis cette nuit et la couche culotte plastique est très bien pour moi les nuits
10 June 2026
Philippe
France
Deze luiers zijn heerlijk in gebruik en nemen veel op.
9 June 2026
Henk
Zutphen
Nappy's voelt persoonlijk en dacht goed met mij mee over de mail!
9 June 2026
Nina
Amsterdam
Goede service en fijne duurzame verpakking.
8 June 2026
Lot
Leiden
Fijne winkel, lieve medewerkers en pakket wordt altijd heel snel verzonden.
5 June 2026
Cynthia
Heel mooie winkel met altijd goede uitleg over de producten. Ik ben altijd tevreden met mijn aankopen!
3 June 2026
Flores
Bergen
Uitstekende webwinkel met goede producten. Ik ben er al weer een aantal jaar klant. De bestelling wordt altijd snel en accuraat verzonden en er zit altijd een leuk kaartje bij met een persoonlijke noot. Indien nodig, wordt er echt met je meegedacht en krijg je prima advies.
26 May 2026
N
Voorhout
Groot aanbod. Vlotte levering. Makkelijk om te retourneren.
16 May 2026
Aster
Leuven
Ik had wat gesteld en kreeg dit keurig netjes verpakt opgestuurd. De levering was snel, verpakking zag er goed uit, en er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij waarop ze mij veel plezier met mijn bestelling wilde wensen.
15 May 2026
Hannah
Hattem
Ik heb een zwak voor persoonlijke kaartjes en een onverwacht cadeautje, dus top!
12 May 2026
Ella
België
Veel productinfo en advies op de site te vinden.
7 May 2026
Zoë
Alkmaar
Heel fijn dat alles uitgebreide maattabellen heeft en duidelijke uitleg over het product, de materialen en het gebruik ervan. Ik heb oefenbroekjes gekocht en precies gevonden wat ik zocht.
3 May 2026
Simone
Utrecht
Onze wasbare luiers besteld. Ondanks dat we ze pas in de avond hadden besteld waren ze al eerder klaar voor verzending dan verwacht. Ons pakket was netjes ingepakt met duidelijke instructies meegeleverd.
2 May 2026
Esther
Zeist
I wanted to try a menstrual disc and after a lot of research online I decided on the Hello disc. Nappy's.nl were the only site offering this product so I tried them out. They processed the order so quickly and it was delivered the next day which was really convenient.
2 May 2026
Leiden
26 April 2026
Alice
ZWOLLE
Eerlijke producten en snelle levering.
18 April 2026
Joy
Tiel
De luier paste niet helaas, na volgen van het schema op de site. Kan gebeuren maar er werd jammer genoeg niet meegedacht over een oplossing. Ik had de luier gewassen en gepast (bij dochter) maar omdat deze gewassen was mocht het niet terug, terwijl er ook 2e hands wordt aangeboden op de site. Ruilen kon sowieso niet want de maat groter was duurder. Jammer want had het verschil wel bij willen betalen. Ik zal hier niet weer bestellen, was ik niet gewend van Nappy's.
Beveelt niet aan
15 April 2026
Annie
Twijzelerheide
We begrijpen goed dat het vervelend is als een product niet past. We hadden graag mee willen kijken naar de pasvorm, want vaak is er nog veel aan te passen als het op het eerste oog niet helemaal passend lijkt. Omdat dit om een uitlopend product gaat was deze helaas niet in een grotere maat verkrijgbaar.
Net als bij kleding is het bij wasbare luiers gebruikelijk om eerst even te passen over schoon ondergoed of een schone luier, voordat een artikel gewassen wordt en in gebruik wordt genomen. Artikelen die eerst gepast zijn en verder ongewassen en ongebruikt zijn, mogen bij ons altijd gratis retour met een royale zichttermijn van 100 dagen.
Snel en accuraat geleverd, groot assortiment
13 April 2026
Sanne
Den Haag
Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen.
Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews.
Onze servicepunten
-Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn.
-Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt.
-Vanaf 75,- gratis verzending.
-Gratis retourneren binnen 100 dagen.
-Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.
Zegelhorstweg 4
7942 RX Meppel