Netjes en snel

Netjes snel en met een persoonlijk kaartje. Helemaal top dus, net als de producten.

Helemaal prima

Duidelijke website, snelle levering, top product! Vooral de informatie op de site heeft geholpen bij het maken van een goede keuze.

Fantastische webshop

Heel erg fijne webwinkel. Veel keuze, goede productinformatie, ook via mail wordt snel en uitgebreid gereageerd. Inmiddels twee bestellingen geplaatst, zeer tevreden! Snelle verzending en met zorg verpakt. Toegevoegde flyer bij bestelling erg zorgvuldig samengesteld. Wordt er vaak even bij gepakt. Al met al een webshop die ik iedereen aan zou bevelen.

ruim assortiment en snelle levering

Duidelijk site met veel keuze op gebied van wasbare luiers.

Zit lekker en prima shoppen

Super goede service.

Altijd super snelle en nette verzending. Top spullen en heel veel keus.

Geweldige service

Super snelle levering, geweldige kwaliteit luiers en heel blij met het persoonlijke kaartje en de kleine attentie! Echt een aanrader en ik ben ontzettend tevreden. Bedankt!

Geweldige webshop!

De webshop bevat veel nuttige informatie, heeft mooie producten en de verzending is ook zeer snel en mooi verpakt. Dankjewel!

Mooie producten snel verzonden.

Ik ben zeer tevreden over de spullen gekocht bij Nappy's. De verzending ging heel vlot en alles was netjes ingepakt.

Snel en correct

Ik heb geprofiteerd van de herfstactie om onze collectie nachtluiers aan te vullen. Ik kreeg de producten snel geleverd. Ik ben tevreden!

snel en netjes bezorgd!

Ik ben erg blij met mijn bestellingen van nappy'snl tot nu toe. Ik heb er de Hello menstruatiedisc gekocht voor een mooie prijs. Het werd snel en netjes bezorgd, met een leuk kaartje erbij. :)

Zeer snel en efficiënt

De bestelling werd de volgende dag geleverd en de communicatie werliep perfect

Geweldig!

Ik bestel nu al 8 jaar bij Nappy's en naast dat het gewoon een fijne website is, is de service echt top! Heb je vragen of persoonlijk advies nodig dan ben je hier echt aan het goeie adres.

persoonlijk, snelle verzending en uitgebreid assortiment

Heel uitgebreid assortiment van topkwaliteit, allemaal mooie merken bij elkaar en alles wat je nodig hebt aan wasbare luiers en producten. Heel snelle verzending met een persoonlijk berichtje, heel blij mee!

Keurig en snel verzonden

Ik was al tijden op zoek naar betaalbare incontinentie boxers voor kinderen en vond ze bij nappy's. De bestelling werd dezelfde dag nog verzonden, inclusief handgeschreven kaartje!

Snelle verzending en goede service

Zoals altijd een goede service. Ook heel makkelijk om de verzending van bij en mus en nappys te combineren om verzendkosten uit te sparen. Super fijn want verzendkosten weerhouden mij soms van een bestelling maar door de twee webshop te kunnen combineren kom je wel al gauw aan het nodige bedrag zonder onnodige aankopen te doen!

Snelle en vriendelijke service zelfs bij verzending naar het buitenland!

Snelle levering, duidelijke informatie

De site biedt veel informatie en duidelijke uitleg over hoe de producten te gebruiken zijn.

Snelle levering en snelle reactie op mijn mail. Was iets vergeten te bestellen, kreeg een snelle reactie en mijn extra bestelling kon kostenloos mee met de rest. Fijne service! En mooie en fijne producten!

Wederom goede kwaliteit en snelle levering

Wat is het wederom een fijne ervaring geweest om bij jullie te bestellen. Goede kwaliteit producten en altijd een snelle levering. Dankjewel daarvoor!

Heel fijn

Goed voor milieu ook

Snelle verzending

Prima ervaring: snelle verzending en goede e-mailcommunicatie vanuit Nappy's.nl over de bestelling en levering.

Snelle service en mooie producten

Snelle service en mooie producten

Fijne webshop

Fijne webshop met veel informatie! Ze reageren snel op vragen en mails. Snelle verzending en altijd met een aardige boodschap in het pakket. Daar wordt je blij van!

Ik ben altijd zo blij met mijn bestellingen van nappy's -- nu weer inlegvellen besteld, en de volgende dag al in huis!

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.