Snelle levering, duidelijke informatie

De site biedt veel informatie en duidelijke uitleg over hoe de producten te gebruiken zijn.

Snelle levering en snelle reactie op mijn mail. Was iets vergeten te bestellen, kreeg een snelle reactie en mijn extra bestelling kon kostenloos mee met de rest. Fijne service! En mooie en fijne producten!

Wederom goede kwaliteit en snelle levering

Wat is het wederom een fijne ervaring geweest om bij jullie te bestellen. Goede kwaliteit producten en altijd een snelle levering. Dankjewel daarvoor!

Heel fijn

Goed voor milieu ook

Snelle verzending

Prima ervaring: snelle verzending en goede e-mailcommunicatie vanuit Nappy's.nl over de bestelling en levering.

Snelle service en mooie producten

Snelle service en mooie producten

Fijne webshop

Fijne webshop met veel informatie! Ze reageren snel op vragen en mails. Snelle verzending en altijd met een aardige boodschap in het pakket. Daar wordt je blij van!

Ik ben altijd zo blij met mijn bestellingen van nappy's -- nu weer inlegvellen besteld, en de volgende dag al in huis!

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling werd snel geleverd. Zwemluiers en onderbroeken zijn van goede kwaliteit. Heel blij mee!

mooi product en prima info na bestelling plaatsen

mooi product van zachte katoen, en prima info na bestelling plaatsen plus snelle en verzorgde verzending

Prettig en goed product

Het wasbare inco-materiaal van Blümchen ervaar ik tot nu toe als uniek. Zeker wat betreft het opnamevermogen. Dat zie je bij disposable luiers maar zelden. Het draagt ook zeer prettig, al wordt het na verloop van tijd wat zwaar maar met een goede over(plastic)broek hoeft dat geen probleem te zijn. Enige minpuntje is de droogtijd na de luier gewassen te hebben. Ben niet in het bezit van een wasdroger en hang al mijn was aan de lijn. Dagje of vier heeft het wel nodig om écht goed droog te zijn. Maar dat is ook overkomelijk. Topproduct!!

Excellent product, fast shipping.

I even got a cute little note <3 The post actually told me that my package was accidentally ripped open but thanks to Nappy’s careful packaging, nothing happened to the product! Thank you so much!

Mooie producten en snelle levering

Hele mooie luiers en overbroekje mogen ontvangen. Ik bestel al verschillende jaren bij happys en ik ben altijd heel erg tevreden over de producten

Fijn!

Fijne producten die écht helpen. Snelle levering.

Mooi product

Mooi product en een snelle levering

Snelle levering, ruim assortiment

Tevreden met de luiers, snel binnen gekregen na bestelling. Prijs voor bepaalde merken wel wat aan de hoge kant helaas

Goed bereikbaar, zijn bereid om veel uitleg te geven en te helpen bij de juiste keuzes. Ze kijken mee met de materialen die hebt zonder je gelijk nieuwe producten aan te smeren. Breed assortiment!

Goede kwaliteit en goede service

Ik heb een heel pakket wasbare luiers aangeschaft. Er was op dat moment niet genoeg op voorraad dus ik kreeg netjes een appje met een alternatief of de optie of ik nog even wilde wachten op de nieuwe levering. Dit vond ik erg fijn en wist goed waar ik aan toe was. Zeer tevreden met de service en ook met de luiers!

Makkelijke eerste kennismaking!

Proefpakket besteld om de verschillende soorten wasbare luiers uit te proberen en te kijken wat hierin bij ons past. Fijn om de verschillende modellen te zien, maar niet genoeg om echt een beeld te krijgen van de wasbare luiers in dagelijks gebruik. Fijn dat er veel informatie op de website te vinden is. Verder gezocht en nu direct het nergens aan vast pakket bestelt en erg enthousiast om hieraan te gaan beginnen!

Na een pauze van een paar jaar zitten wij weer in de luiers. Een paar ontbrekende onderdelen waren de volgende dag in huis.

1 woord: uitstekend!

Geweldige ervaring. Snelle levering. Lief handgeschreven kaartje. Niets op aan te merken dus.

Bestelling kwam preciesssss optijd. Mijn hele weekend gered en leuk kaartje erbij. Top

Uitgebreid assortiment met veel handige info

Fijne webshop met ontzettend veel praktische informatie over oa wasbare luiers. Ook wordt per product (meestal) aangegeven waar dit mee gecombineerd kan worden. Er wordt duidelijk met de klant meegedacht. Ik koop hier graag!

Lekker makkelijk

Prima service, een snelle levering

Geweldig product heldere informatie en snelle levering

Ik heb een eksbar menstruatie disc besteld en ben er zeer tevreden over. Door de goede uitleg en informatie op de website van Nappy's meteen de goede disc gekozen. Vervolgens is het ook de volgende dag al geleverd. Kortom zeer tevreden klant!

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.