Mooie spullen, snel geleverd

Ik ben erg blij met m'n pakketje luiers. 4 verschillende besteld om uit te proberen wat het best bij ons én mijn kleine meisje past.

Mooie producten en geweldige service!

Dank jullie wel weer voor de mooie producten en geweldige service: 1 overbroekje was niet meer op voorraad. Nappy's nam contact met me op en stuurde vervolgens een overbroekje in een andere kleur na. En ik kreeg ook nog eens een gratis inlegger!

Genot voor wasbare kontjes

Zulke lieve en attente mensen super snelle en lieve reactie ook toen ik zelf een foutje had gemaakt loste ze het zonder problemen geweldig op! En dan het presentje er bij echt alleen daarom bestel je toch al... ze krijgen van mij geen 5 maar 100 sterren.

Uitstekende hele persoonlijke benadering.

Zowel bij de aankoop als bij de aftersales toonde de contactpersoon een hele warme betrokkenheid.

Topservice en uitgebreid assortiment

Superveel producten, kwalitatief van goede kwaliteit, en daar bovenop een geweldige klantenservice die altijd persoonlijk en warm is. Nooit te druk om advies te geven, altijd dat beetje extra. Ik bestel in Nederland nergens mijn luiers dan bij nappys.nl!

Top advies en service

Als je echt goed geholpen wilt worden koop bij nappys! Zij nemen uitgebreid de tijd om zo zorgvuldig mogelijk advies te geven. En door de optie om eerst te huren kun je echt het juiste kopen! De service is steeds boven verwachting goed!

De zwemluier die ik besteld had was tòch niet op voorraad. Er werd contact opgenomen en verschillende oplossingen aangeboden. Keurig geregeld! Tevreden klant!

Mooie producten en top service! Kreeg dag na bestellen een berichtje over een product wat er niet was. Snel en goed alternatief gevonden, dag erna met een leuk kaartje erbij in huis.

Goede service, product wat minder

Website zelf heel duidelijk, goede en snelle service. Product wat ik had besteld is menstruatie ondergoed Feeling Good van Cheeky Wipes, maat 42-44 (UK 14-16). Door andere reviews heb ik bij twijfel tussen een maatje kleiner en deze toch de grotere maat bestelt. Zit mij prima! (heb normaliter onderbroeken maat L) Ondergoed zit heel fijn maar lekte toch al snel door toen ik een uurtje in bed rechtop zat. Het stofje van deze onderbroek vind ik fijner dan een ander merk wat ik heb, maar de buitenste laag is wat mij betreft niet 'water'dicht genoeg. Ik ga dit dus niet als enige menstruatieproduct gebruiken maar blijft prima ter ondersteuning van tampons. En de prijs is natuurlijk helemaal goed. Ik ga even afwachten hoe deze na een aantal keer wassen er uit komt, maar ik overweeg er meer te bestellen.

Alles op tijd aangekomen

Goede kwaliteit

Snelle service. Had wel een verkeerd artikel binnengekregen, maar na contact met de klantenservice kreeg ik goede service en advies en uiteindelijk korting op het verkeerd geleverde artikel.

Super goede service!

Ze denken met je mee en leveren snel en goed.

Persoonlijk, uitgebreid advies en prachtige luiers.

Na een lange - lichtelijk wanhopige - mail over mijn ervaring met wasbare luiers 's nachts kreeg ik direct een nog mail terug waarin ik persoonlijk en goed advies kreeg. Ik heb hierdoor eindelijk de juiste luiers aan kunnen schaffen voor mijn baby. Heel dankbaar hiervoor; ik kom snel bij jullie terug voor een volgende lading!

Super service

Ze hebben een mooi assortiment, snelle levering en een super goeie service. Een echte aanrader om hier te bestellen!

Groot assortiment, snelle levering en duidelijke informatie op de website

Er zijn veel verschillende merken en soorten wasbare luiers in het assortiment en er is ook duidelijk aangegeven wat de verschillen zijn. Zo is het mogelijk om een weloverwogen keus te maken. Daarnaast is de levering snel en krijg je ook nog instructies erbij.

Snelle levering, goede klantenservice

Snelle serivce

Al meerdere bestellingen geplaatst en alles wordt snel en netjes verzonden. Zelfs verrast met een kleinigheidje! Mooie producten om uit te kiezen en duidelijke informatie onder de producten. Ik ben zeer tevreden en kom zeker nog eens terug:)

Niets op aan te merken, eenvoudig goed.

Duidelijke site met uitgebreide keus voor specifieke producten, duidelijke omschrijvingen. Verzending zoals het hoort, met de mogelijkheid je pakket te volgen. Top dat er ook tweedehands aanbod is voor de luiers. Zeker als je verschillende systemen wilt uitproberen.

Uitstekende service, persoonlijk advies, veel ervaring

Altijd bereid mee te denken, duidelijke communicatie, goeie, persoonlijke service. Fijne producten!

Fijn en snel

Duidelijke website, goeie producten en snelle verwerking van de bestelling. Heel snelle levering naar België.

Overbroekjes kwamen snel aan en correct volgens omschrijving

Een ruime keuze uit een groot assortiment. Enig kritiekpuntje, als leek heb ik naast enkele aio's en overbroekjes een gemengd pakket besteld. Het zou handig zijn als deze apart beschreven zou zijn. Maar uiteindelijk kun je veel mixen en matchen.

Veel keuze, snelle levering.

Nappy's.nl heeft een ruime keuze, levering gaat steeds snel en zonder problemen.

Voor het eerst bij nappys besteld maar meer dan tevreden. Goed ingepakt met nog een persoonlijke boodschap erbij! Fijn ook dat we bij elke aankoop een goed doel steunen. Ga zo door! ❤️

Mooi assortiment, snelle levering

Nappy's heeft een uitgebreid assortiment, met vaak goede aanbiedingen en een snelle levering (rekening houdend met de huidige omstandigheden).

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.