Heel fijn!

Op iedere vraag snel antwoord, op ieder probleem een prima oplossing. Erg fijn contact en snelle levering.

Super service, assortiment en informatie.

Ik bestel graag bij nappy's.nl. Bestellingen zijn snel binnen, het assortiment is echt een groot voordeel en als er iets is dan is ook de service fijn Als je vragen hebt word je keurig benaderd. De gratis consulten vind ik echt een meerwaarde. Als ik dat eerder had geweten had ik er veel eerder gebruik van gemaakt. De optie om te huren maakt kiezen veel makkelijker. Zo kun je eerst even kennis maken. Kortom top. Ik geef een 9 omdat er altijd ruimte moet zijm voor verbeteringen.

Snelle levering, goede kwaliteit van het product.

Zoogkompressen voldoen aan de verwachtingen. Erg tevreden.

Zeer tevreden over assortiment en levering

Mooi assortiment en top service!

Heel veel keuze, bij vragen krijg je heel snel reactie en erg vlot geleverd, zelf naar België!

Prima service en snelle levering

Niets op aan te merken

zeer snel

je krijgt zeer snel antwoord als je een vraag hebt. Maar ook de pakketjes zijn altijd zeer snel in huis. Daarnaast is de persoonlijke tint erg fijn

Goede en snelle service!

Snelle verzending met persoonlijk briefje erbij!

Uitstekende service

Een foutje in de levering werd snel opgelost en er werd meegedacht aan een oplossing ivm iets dat ik wou retourneren, wat mij uiteindelijk zelfs goedkoper uitkwam, zeer tevreden van Nappys.nl

Levering verkeerd product super opgelost

Er was een verkeerd broekje geleverd, maar deze vergissing werd snel en zeer naar tevredenheid opgelost.

Meedenkend, flexibel en snel

Persoonlijk en snel advies gehad. Reacties op mails en berichten zijn super snel (Ook in het weekend en s avonds) en verzending wordt heel netjes afgeleverd. Ze zijn nooit te beroerd om je verder te helpen of je vragen te beantwoorden. Altijd vol geduld en respect. Super fijn bedrijf!

Uitstekende service

Ik heb onlangs mijn eerste wasbare luiers besteld bij Nappys en ben er zeer tevreden over. De verzending was snel en goed.

Website is goed toegankelijk end aarom alles snel in het winkelmandje kunnen plaatsen. Na het bestellen alles snel binnen gekregen!

Alles verliep zeer vlot en snel

Duidelijk en snel

Hoewel ik het jammer vond dat de Milovia overbroekjes uitverkocht waren, kon ik laagdrempelig contact opnemen via Whatsapp en kreeg ik snel te horen dat ze vanaf het weekend weer te koop zouden zijn. Makkelijk besteld, snel geleverd en zelfs leuk ingepakt. Het was een kado'tje en werd blij ontvangen. Bedankt!

Snelle service en goede communicatie

Het product zelf kan ik nog niet beoordelen omdat ik deze nog niet heb gebruikt. Betreft de service van Nappy's vind ik dat er duidelijk is gecommuniceerd over de status van de bestelling en dat deze ook snel is verstuurd. Erg fijn dat de verpakking en al het opvulmateriaal recyclebaar is! Een leuk detail is het persoonlijke kaartje en een kleine attentie bij de bestelling.

Snelle levering, mooie luiers!

Gewoon goed. Fijne kortingsactie en evengoed (ondanks dat er stond dat t langer kon duren) heel snelle levering. Leuk zo’n persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling en altijd een attentie. Dat kan ik nou echt waarderen!

Goede informatie en flexibiliteit

Goed contact gehad en op alle vragen een snelle reactie. Bij de eerste bestelling (new born huurpakket) werd er zelfs een extra pakket samengesteld omdat alle huurpakketten onderweg waren. Alle andere bestellingen ook snel gekregen. Vriendelijke en snelle reacties, zelfs op zondag een antwoord gekregen

Snelle levering, veel informatie

Veel duidelijke informatie te vinden op de website met betrekking tot de verschillende soorten luiers, boosters, wasvoorschriften en meer. Snelle levering!

Incl. Uitleg onderhoud wasbare luiers. Snelle levering en goed verpakt. Zelfs een kleine verassing erbij! Super service!

Snelle levering en goed verpakt. Fijn dat er een was uitleg bij de luiers zat. Ik miste alleen een bevestiging van de bestelling.

Snelle levering en goede producten!

Meerdere keren iets besteld op de site. Alle keren zijn de producten snel geleverd en over de kwaliteit ben ik zeer tevreden! Tevens leuk dat er een handgeschreven berichtje bij zit!

Fijne site en snelle service

Afgelopen week voor het eerst producten besteld bij Nappy's.nl. Erg blij met de snelle service en afhandeling. Ik heb de producten nog niet kunnen gebruiken, maar alles ziet er piekfijn uit en lijkt van heel degelijke kwaliteit. Bedankt!

Fijne site

Snel in huis, goede service en fijne producten voor een goede prijs

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.