Mooie producten!

Mooie, kwalitatieve producten met heldere uitleg!

Snel, vriendelijk, gewoon goed!

Fijne broekjes, fijne service, snelle levering, netjes verpakt en vriendelijk handgeschreven kaartje erbij!

Leuke producten op handige website

Winkelen bij nappy’s is altijd een leuke ervaring. Mooie overzichtelijke website, handig in gebruik met voldoende uitleg bij de producten . Kwaliteitsvolle producten, veel keuzemogelijkheden. Fijne communicatie en grote bereidheid om extra info te krijgen. Correcte en snelle verzending van de producten, met een persoonlijk berichtje en leuk extraatje. Kortom een top winkel!

Goed en snel

Positief

Heel erg tevreden!

Altijd snelle verzending met leuk persoonlijk berichtje!

Fijne en overzichtelijke website. De producten werden snel verzonden na bestellen en bezorgd met nog een leuk extraatje erbij :). Super mooie kwaliteit luiers!

Mooie producten, goede levering

Fijne webshop met mooie producten en snelle levering :) fijn dat er ook reviews bij de producten staan.

Zeer fijne ervaring

Snelle levering en netjes ingepakt

Snelle levering, inclusief handgeschreven kaartje om te bedanken

Snelle levering, inclusief handgeschreven kaartje om te bedanken

Snelle levering en naar verwachting

Snelle levering. Alles naar verwachting.

Snel, kundig en vriendelijk

Heel fijn overleg, snelle levering, goed advies.

Fijn persoonlijk consult, snelle levering producten

Voor de eerste keer aan de wasbare luiers, lastig om daardoor een keuze te maken tussen die vele opties. Consulente in de regio opgezocht op de website en via de app contact kunnen hebben. Uiteindelijk op consult, waarna we wisten wat voor producten we wilden gaan gebruiken. Besteld en de volgende dag in huis, met een leuk extraatje erbij en een vriendelijk kaartje. Al met al top service!

Fijne webshop met mooie producten en fijne communicatie

Leuk om bij de bestelling een kaartje te ontvangen met een persoonlijk berichtje erop. Verder snelle levering en mooi assortiment.

Steeds een correcte en klantvriendelijk service!

Ik ben steeds heel tevreden met de manier waarop Nappy's de bestellingen afwerkt. Een klein geschenkje, waar mijn dochtertje steeds heel nieuwsgierig naar is, en een persoonlijk boodschapje. Er is een mooi en uitgebreid assortiment aan producten. Voor ieder wat wils!

Goede, fijne communicatie

Mooie duidelijke website en wanneer je vragen hebt krijg je per mail duidelijke en vriendelijke antwoorden.

Fijne webshop

Goede service, snelle verzending, veel keuzemogelijkheden in aanbod, gratis cadeautje bij de bestelling

goede, snelle service en vriendelijke afhandeling.

goede, snelle service en vriendelijke afhandeling. Producten van goede kwaliteit, tevens veel informatie voor (toekomstige) gebruikers op de site. Aanrader!

Prima bedrijf, snelle service, vriendelijk

Wij misten de maat 3 in het assortiment van de totsbots broekjes, maar verder zeer uitgebreid. leuke kleine attentie bij de bestelling.

Behulpzaam fijne producten

Al een paar keer besteld. Altijd goede producten.

Ga zo door!

Een mooi aanbod aan luiers. Prima service en snelle levering!

Altijd goed bij Nappy's

Persoonlijk advies, vriendelijke service. Bestelling was niet helemaal voorradig maar werd snel nagezonden. Leuk ook met het persoonlijke briefje er bij :)

Vlotte service met uitgebreide uitleg op de website

Dankzij de leuke extrà s, maak je kennis met andere merken en producten zoals bv een billendoekje

Zorgvuldig geleverd

Bestelling snel en zorgvuldig geleverd.

Goede kwaliteit en service gericht

Prachtige website, helder en duidelijk, mooie en kwalitatieve goede producten, snelle en klantvriendelijke communicatie.

Snelle reactie via whatsapp, snelle en zorgvuldige levering

Zie bovenstaande

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.