Pluspunten

Snelle levering, altijd een leuk handgeschreven kaartje erbij.

Pluspunten

Alles super duidelijk aangegeven met het huurpakket. Fijne service om op deze manier te kijken welke luiers er bij ons en ons kindje passen.

Helemaal niets aan te passen!

Pluspunten

Ze zijn echt super had wat besteld maar bleek toen er niet meer te zijn. Hebben ze me netjes een berichtje gestuurd met de vraag of ik een ander overbroekje wou kiezen. Dat heb ik Dus gedaan. Maar een aantal dagen later vonden ze als nog het bewuste overbroekje en die komt nu dus als nog mijn kant op.

Pluspunten

Snelle service en goede producten.

Pluspunten

Overzichtelijke website met duidelijke bestelinstructies tijdens de Real Nappy Week. Feestje om het pakket uit te pakken :)

Pluspunten

Snelle service, leuke en goeie producten. En altijd een handgeschreven bericht.

Gee

Pluspunten

Persoonlijk, vriendelijk en behulpzaam. Goede communicatie en prettige levering.

Pluspunten

Snelle reacties op vrgaen. Pakket de volgende dag in huis. En toen bleek dat 1 artikel niet helemaal klopte werd ik snel en vriendelijk geholpen

Pluspunten

Snelle en correcte service

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en snelle levering

Pluspunten

Fijn bedrijf, klantvriendelijk, duidelijke informatie en snelle levering.

Pluspunten

Fijne communicatie bij vragen/opmerkingen

Pluspunten

Ze denken goed mee en snelle verzending. En ook superleuke acties soms!

Pluspunten

Groot en kwalitatief aanbod Goede en snelle service Duidelijke overzichtelijke website

Pluspunten

Zoals altijd erg tevreden

Pluspunten

Snelle levering, fijn verpakt, duidelijke communicatie.

Pluspunten

Snelle en nette verzending, met een persoonlijk berichtje en attentie zelfs! Op de website staat veel informatie, er zijn veel producten en merken te verkrijgen. Bij vragen is Ilka goed te bereiken, ze heeft me echt geholpen. Ook een consulent heeft veel informatie gegeven, heel objectief ook. Ik ga hier zeker vaker kopen, en raad nappy's.nl dan ook zeker aan!

Pluspunten

Ruim assortiment, goede service, veel informatie over de producten en regelmatig leuke aanbiedingen!

Pluspunten

Snelle levering / correcte prijs / toffe attentie bij de levering

Pluspunten

heeft de optie tijdens de rnw om bestellingen vast te houden waardoor je minder of zelfs geen kosten hebt, ze maar 1x hoeven rijden ipv 3,4,5 of zelfs 6x en doet de doos goed vol. Beter voor het milieu :) en ondanks 5 deelbestellingen van mij zat alles er netjes in! Daarnaast is de site overzichtelijk en de zoekfunctie goed. Bij sommige sites haak ik al af bij het menu..

nog niet tegen gekomen

Pluspunten

Snelle service alles in 1 doos

Nee

Pluspunten

Mooi en uitgebreid aanbod. Ook duidelijke informatie (vooral de absorptie tabellen!). En daarboven een telkens een heel snelle levering tot in België.

Spijtig dat jullie de overbroekjes van Mother Ease niet verkopen.

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.