Pluspunten

Groot assortiment, snelle levertijd, goede adviezen en altijd een persoonlijk berichtje bij je bestelling :)

Pluspunten

Mooie producten, snelle en goede service, goed bereikbaar voor vragen en aftersales.

De website lijkt op mijn telefoon telkens te verspringen. Dat zoekt niet zo handig in de uitrol menu's. Ik heb niet gecheckt of dat op de pc ook zo is. Het kan aan mijn telefoon liggen.

Pluspunten

Super overzichtelijke website met een berg aan informatie, veel producten, heel vriendelijke klantenservice en goede service. Meerdere malen hier besteld en dat zal ik zeker nog wel vaker doen!

Sommige producten zijn soms niet op voorraad, of enkel beperkte printjes. Volgens mij ligt dit aan de leveranciers. Prettig zou dan zijn als er iets op de website vermeld zou staan wanneer de producten of nieuwe prints weer verwacht worden.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk, goede keuze en informatie!

Geen!

Pluspunten

Snelle reacties, fijne producten. Wordt altijd snel geleverd

Pluspunten

Snel bezorgd. Persoonlijk kaartje erbij

Pluspunten

Snelle levering, altijd een persoonlijke boodschap, leuk dat er een cadeautje bij zat!

Pluspunten

Hele vriendelijke klantenservice en snel en persoonlijk contact. Uitgebreid aanbod van diverse merken wasbare luiers en accessoires.

Pluspunten

Persoonlijk, snel, netjes en professioneel. Nu in 3 bestellingen compleet startpakket voor ons 1e kindje. Ik ga zeker in toekomst bijbestellen!

Pluspunten

Snelle levering Goede service bij vragen Extraatje bij bestelling Duidelijke site

N.v.t.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk! Tijdens de RealNappyWeek had ik door mijn onoplettendheid onnodig extra verzendkosten betaald en zonder dat ik er om vroeg, hebben ze een creditfactuur gestuurd en het geld geretourneerd. Erg netjes!!

Pluspunten

Super goede service, snelle leveringen, maar bovenal hele fijne producten! Wij zijn zelf erg fan van de Grovia SIO luiers en de TotsBots Bamboozles. Hier zijn we achter gekomen door een (gratis) consult te gebruiken, ook bij Nappy's!

Pluspunten

Snelle verzending, alles in orde!

Pluspunten

snelle service. Duidelijke en snelle reactie op vragen.

Pluspunten

Persoonlijk advies

Pluspunten

Nette service, snel en mooie producten. Ze hebben veel keuze en ik had het nog voor Pasen binnen. Een Anavy luier, een MaM lange wolbroek en een Buttons overbroekje besteld bij ze. Ik zal zeker nog eens bestellen bij ze.

Pluspunten

Snel, duidelijk, veel informatie

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.