Pluspunten

Zorgvuldig, snelle verzending, goede producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nette snelle levering goed product zoals beschreven

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service. Heel tevreden!

Pluspunten

Snelle verzending. Mooie luiers van goede kwaliteit.

Pluspunten

Mooi divers en groot aanbod aan wasbare luiers! Ook het merk GroVia O.N.E. wat ik zeker zou aanbevelen en bijna nergens anders verkrijgbaar is. Overzichtelijke website met veel goede en nuttige informatie. Snelle levering, netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk, duidelijke instructies. Huurprijs van luiers valt erg mee. Fijn om zo verschillende luiers te kunnen testen.

Geen.

Pluspunten

Mijn bestelling is in eerste instantie op een verkeerd adres geleverd, doordat de huisnummertoevoeging per abuis als huisnummer is geselecteerd. Het pakketje is daardoor bij levering geweigerd. Hierop mailcontact gezocht en dit is direct keurig opgepakt. Snelle reacties en veel updates over het verdere proces. Nadat het pakket bij hen retour is gekomen is er zelfs voor gezorgd dat het de volgende dag opnieuw verzonden werd, ondanks dat zij midden in een verhuizing zaten. Superservice en dus erg tevreden!

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website, goede informatie op de website, wanneer nodig deskundig advies, snelle levering, leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling, met zorg ingepakt, leuk presentje bij de bestelling.

....

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke medewerkers. Er zat een persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Pluspunten

Groot aanbod, zeer menselijke aanpak bij vragen, zeer snelle respons, veel kennis en dus goed advies, website is ook erg informatief. Leuke acties. Zeer snelle afhandeling en levering en erg goede communicatie!

Geen idee eigenlijk! Planet wise indoen?

Pluspunten

Snelle reactie op mail en snelle verzending! Leuke kleine attentie bij de bestelling.

Pluspunten

Super snelle levering, duidelijke uitleg, revieuws zijn heel erg handig, foto’s zijn zeker toereikend,...

Pluspunten

Veel keuze, leuke aanbiedingen en vlotte verzending.

Pluspunten

Zoals altijd top service en prachtige producten!

Pluspunten

Quick delivery, small present included. Quality products

Pluspunten

Groot aanbod en goede service

Pluspunten

Goed geregeld! Met een hand geschreven kart in de paket. Heb ook rumparooz.

Pluspunten

Heel goede en duidelijke website. Snelle verzending!

Bumgenius gaan verkopen!

Pluspunten

Supersnelle levering. Duidelijke communicatie.

De voorraad online klopte helaas niet met de werkelijke voorraad. Er stond 3 in voorraad, terwijl ik er maar 1 in mn mandje kon leggen.

Pluspunten

Erg snel dienst. Laag bedrag voor gratis verzending.

Ee zijn veel soort artikelen en maat niet beschikbaar. Bvb popolini en anayvi onesize overbroek en grotere maten van prefolds.

Pluspunten

Super snelle service en goede prijsverhouding, ben erg tevreden!

Zou nu weten wat

Pluspunten

De website biedt veel keus en deskundig advies. Echt super! Ik ben zwanger van ons eerste kindje en ben dus nog nieuw in de wereld van wasbare luiers. We hebben een heel fijn en informatief gesprek gehad met een consulente (die zelf niks verkoopt dus echt eerlijk advies geeft!). Met advies van de consulente hebben we nu een soort zelf samengesteld 'proefpakketje' besteld, van verschillende soorten en merken wasbare luiers. Zo kunnen we straks kijken wat voor ons goed werkt en er dan meer van bestellen. Wij zijn echt super tevreden!!

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.