Pluspunten

Contact, levertijden, assortiment

Als je een review van een wasbare luier wilt lezen zijn er per kleur verschillende reviews terwijl het eenzelfde luier is. Dan moet je alle kleuren luiers aanklikken om een review te vinden. Dan zou het handiger zijn om in een overzicht te zien welk product een beoordeling heeft.

Pluspunten

Wederom supersnelle levering! En het briefje erbij is altijd leuk en persoonlijk <3

Pluspunten

Goede communicatie Goede omschrijving van producten Snelle verzending

Pluspunten

Ik heb alleen positieve ervaringen met nappys.nl! Voor ons geen luiers meer maar oefenbroekjes nu, deze kan ook vinden bij nappys.nl. Heel fijn dat ik ook duurzame kleren kan kopen, manymonths, en verzorgings middelen voor vrow. Alles is ook milieu vriendelijk ingepakt, altijd:))) dank voor goede service!

Geen!

Pluspunten

Groot assortiment, super overzichtelijke site waarin producten duidelijk zijn gecategoriseerd en tevens veel aanvullende informatie te verkrijgen is over wasbare luiers. Goede service en snelle reactie op vragen.

Pluspunten

Snel en persoonlijke communicatie.

Pluspunten

Heel goed benaderbaar, fantastische service, groot assortiment en heel goed in de prijs (prijzen vergelijkbaar of goedkoper dan elders). Op de site wordt ook veel informatie gegeven.

Pluspunten

Snelle levering en een handgeschreven kaartje erbij, leuk!

Pluspunten

Fijne hulp Overzichtelijk Snelle bezorging

Ik had maar 1 luier besteld. Deze zou eventueel in een kleinere envelop verzonden kunnen worden, zodat hij door de brievenbus kan.

Pluspunten

Snelle service en een persoonlijke groet

Pluspunten

Vrijblijvend en onbevooroordeeld advies over verschillende soorten en merken wasbare luiers. Snelle levering en zeer prettig contact met de klantenservice.

Pluspunten

Snelle verzending, mooi aanbod, altijd een leuk cadeautje extra en een persoonlijk kaartje bij je pakketje!

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling ondanks de fout die ik had gemaakt bij de adressering/woonplaats.

Pluspunten

Op de website stond dat levering vanaf bepaalde datum zou zijn, luiers waren die dag inderdaad binnen. Zien er mooi uit, nog niet gebruikt.

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze binnen het duurzame segment. Goede prijzen!

Sommige zaken zijn makkelijk uitverkocht of niet meer verkrijgbaar. Indicatie misschien te geven of deze nog in stock komen of niet.

Pluspunten

Snelle levering met een persoonlijk kaartje!

Pluspunten

Leuk dat er een 'extra'tje' bij de bestelling meekwam! Verder erg snelle service.

Pluspunten

Breed assortiment Goede producten Goede service

Pluspunten

grote keuzes van de luiers en accessoires. goed uitgebreid advies van consulent

gratis retour -> ook als je advies krijgt je moet kans hebben verschillende items bestellen, thuis rustig bekijken

Pluspunten

- snelle levering - snelle reactie via mail - goede producten - duurzaam verpakt

Pluspunten

Fijne webshop, goed bereikbaar en altijd bereid advies te geven

Pluspunten

Leuk kaartje en zakdoekje erbij. Verder alles in orde!

Latere levering dan aangegeven

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.