Pluspunten

Supersnelle levering, alles in orde. Heel tevreden.

Pluspunten

Snelle levering en het cadeautje bij elke bestelling is wel super!!

Pluspunten

Goed persoonlijk contact; Snelle service.

Pluspunten

Snelle levering Mooie producten voor een goede prijs

Pluspunten

Snelle service. Fijn geholpen met tips en adviezen.

Pluspunten

Leuke shop! Leuke collectie, leuke prijzen en een hele goede service!

Pluspunten

Service is fantastisch, communicatie gaat zeer vriendelijk en de spullen worden snel geleverd.

Wilde laatst van 1 luier 3 stuks en zoveel hadden ze toen niet op voorraad. Uiteindelijk heb ik op een later moment wat anders besteld, maar ik was wel verbaasd dat 3 van t zelfde op dat moment blijkbaar even niet ging.

Pluspunten

Fijn dat er eerst een consult mogelijk is. Prima site, prima informatie. En er wordt snel op emails gereageerd.

Niet alles is altijd te koop. Zo was niet alles in elke maat verkrijgbaar en van de milovia overbroekjes waren niet alle printjes aanwezig dus deze heb ik toen via een andere site moeten bestellen.

Pluspunten

Er zat een beschadiging op het geleverde product, waarna ik heel snel een volledige nieuwe set toegestuurd heb gekregen. Zeer netjes en bovenverwachting afgehandeld, complimenten hiervoor.

Pluspunten

Erg fijne overbroekjes! Deze lekken echt niet door de dubbele elastiekjes en de extra flap aan de binnenkant van de voor en achterzijde.

De drukknoopjes (om de grootte aan te passen) bij de overbroekjes schieten iets te makkelijk los bij het omdoen. Dit heb ik echter tot nu toe bij elke OneSize...

Pluspunten

- laagdrempelig overleg en zelfs face-to-face een consulent gesproken over de verschillende opties - goede adviezen - goed assortiment - snelle service

1 broekje gekregen in dezelfde serie van Petit ***u voorgevormde broekjes die waarschijnlijk van een andere serie is en die twee drukknopen heeft voor de booster. Dat is wat onhandig.

Pluspunten

2e Keer dat ik hier bestel. Levering heel vlot. Fijn, want had produkten snel nodig. Produkten (luierzakken/wetbags 3D xl voor sportkleding) prima! Fijn dat het voorraad aantal vermeld staat bij de produkten!

Ga zo door!

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment, lage verzendkosten en persoonlijke service.

Pluspunten

Snelle levering, lief dat er een kadootje bij zat en een persoonlijk briefje!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Erg goed dat er moeite wordt gedaan om minder afval te produceren en geld te besparen op luiers.

Ik wilde de gok wagen om minder afval te produceren en ook geld te besparen, maar helaas is gebeurd waar ik bang voor was. Wat een gesmeer! De urine was erlang gelekt en de dunne ontlasting in die doeken van de luier en overal op zijn billen etc. Ik heb de hele luier linearecta de prullenbak in gegooid. Wegwerpluiers zijn naar mijn mening veel prettiger en hygiënischer in gebruik.

Pluspunten

Ik had twee overbroekjes besteld, maar één van de twee die ik binnen kreeg was een andere dan ik had besteld. Ik heb gebeld en twee dagen later had ik het goede overbroekje in huis! Top service.

Pluspunten

Snelle levering en een leuke persoonlijke boodschap en klein extraatje bij bestellingen.

De website loopt soms vast!

Pluspunten

Snelle verzending, goede beschrijving van het product, goede prijs

Pluspunten

Snelle levering, Snel antwoord op vragen, mooie producten tegen een prima prijs. Ik vind het een fijne winkel waar ik zeker vaker de wasbare luiers voor mijn opvang zal kopen.

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.