Pluspunten

Zeer goede service, erg snelle levering, super fijne producten. Ook een prettig consult gehad voorafgaand aan aanschaf, dat geheel vrijblijvend was (ik had niet tot aanschaf over hoeven te gaan).

Pluspunten

Snel, goede prijs

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering, persoonlijke aandacht e leuke attentie extra.

Pluspunten

Breed assortiment, snelle levering en een goede service!

Pluspunten

Snelle service, persoonlijk kaartje erbij. Duidelijke info

Pluspunten

Supersnelle afhandeling van de bestelling; smiddags besteld en de dag nadien al in huis! Met een klein leuk kadootje en een mooi persoonlijk berichtje! Wij zijn fan!

Doe zo verder!

Pluspunten

Goede en snelle communicatie.

Pluspunten

Extraatje bij levering. Snelle levering... Groot aanbod, duidelijke en gebruiksvriendelijke website op de pc.

Moeilijk om te bestellen via een mobiele telefoon. De website is er niet aan aangepast.

Pluspunten

Persoonlijk contact en advies

Was erg tevreden

Pluspunten

super snelle afhandeling en bezorging! top!

Pluspunten

Netjes verpakt met een aardig handgeschreven kaartje erbij. Product was zoals omschreven op de website.

Pluspunten

Zeer persoonlijke en snelle benadering Er wordt gedaan wat er wordt beloofd Persoonlijk briefje bij de bestelling! Goede service Goede producten

Meer reclame maken? Goed voor jullie bedrijf en het milieu!!

Pluspunten

Snelle levering, leuk cadeautje, kloppende bestelling

Pluspunten

Supersnelle service, uitgebreid en goed assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding, persoonlijke benadering. Op de website is erg veel informatie over de producten te vinden.

Geen! Ik ben heel blij met de webshop en de service die door de eigenaren geboden wordt. Ga zo door.

Pluspunten

Mooi actueel aanbod. Fijne service en altijd met een leuke kleine verrassing middels n geschreven note of klein extraatje.

Gewoon zo doorgaan :)

Pluspunten

Persoonlijk. Door het kaartje en extr geschenkje. Zeer fijn met de wasinstructies erbij.

Pluspunten

Snelle en goede support via mail snelle levering

Pluspunten

Goede en persoonlijke service! Handgeschreven kaartje met cadeautje erbij,wat een verrassing! En uitgebreide uitleg voor de aanschaf, heel prettig!

Pluspunten

Alles keurig verpakt en snel geleverd. Tevens voel je dat dit nog een persoonlijk bedrijf is waarbij je als klant geen "massa nummertje" bent! TOP!

X

Pluspunten

Snelle levering veel keus

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.