Pluspunten

Duidelijke info, Snelle persoonlijke service!

Pluspunten

snel verzonden, maar ook vragen werden snel beantwoord. Ideaal!

Pluspunten

Snelle levering; Levering verzorgd en weinig plastic rommel, persoonlijk kaartje toegevoegd. Ook top artikelen

Pluspunten

Leuk pakket met een klein handgeschreven briefje en cadeautje. Je wordt blij als je zo een pakket ontvangt omdat het persoonlijk is.

Pluspunten

Snelle service. Duidelijke communicatie via mail ! TOP

Pluspunten

Snelle bezorging! Goede kwaliteit wasbare zoogcompressen.

Pluspunten

Super overzichtelijke site en webshop Eerlijke en duidelijke informatie Snelle levering Uitgebreid aanbod

Pluspunten

Snelle levering, ruim aanbod, goede prijs

Pluspunten

Snelle service met persoonlijke boodschap bij je bestelling.

Pluspunten

Snel en goed service.

Pluspunten

You‘re awesome! It’s been my 10th (or more,I don’t know exactly) order already and there‘s absolutely nothing to complain about! Payment & Delivery work perfect and even though I’m located in Germany the packages arrive so fast. Thank you so much! The little gifts are especially sweet! :) Keep up the good work! Greets from Weimar,Susan P.S. I love that you’re an official Buttons diapers Dealer,since I use them exclusively and otherwise wouldn’t have a chance of owning them :)

There are no tips to be given other than to just keep doing what you’re doing cause it works just fine :)

Pluspunten

Alles wordt snel verzonden, groot assortiment, altijd een bedankkaartje en snel reactie op mails.

Geen!

Pluspunten

Snelle verzending, goede informatie op de site over de producten.

Pluspunten

Mooie producten met liefde ingepakt en snel in huis. Super!

Pluspunten

Leuke producten en snelle levering.

Pluspunten

Kleinere verpakking zodat het door de brievenbus kan

Pluspunten

super snel binnen. en een lief bedankt kaartje erbij. en de luiers zijn erg goed

niet

Pluspunten

Bij vragen of opmerkingen snel reactie. Je word altijd goed en vriendelijk geholpen. Ruim asortiment.

Meer instructie video's maken van de verschilende luiers.

Pluspunten

Webshop is duidelijk waardoor bestellen gemakkelijk ging

Ik heb vrij kleine artikelen besteld die prima in een envelop gestuurd hadden kunnen worden, maar ik kreeg het in een doos. Gezien dat artikelen via Nappys allemaal een milieuvriendelijk aspect hebben, vond ik de manier van bezorging er niet helemaal bij passen.

Pluspunten

- Snelle levering - Fijne updates m.b.t. bestelling - Goede prijs/kwaliteit

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.