Pluspunten

Snelle reacties Denken goed mee geven goed advies steunt een goed doel met je aankoop

Pluspunten

Persoonlijke service, snelle levering en goes advies!! En altijd een leuke verassing bij je pakketje :)

Pluspunten

Fijne producten, snelle levering.

Pluspunten

vrij snelle levering, gaf goed advies over mijn bestelde product. bestellen ging goed.

ga zo door.

Pluspunten

Mooie producten. Goede uitleg. Snelle levering. Fijn dat ik via whatsapp contact kon opnemen en er snel geantwoord en gehandeld werd.

Pluspunten

Fijne webshop, goede klantenservice, snelle levering en geen over verpakking!

Geen!

Pluspunten

Snelle, nette service!

Pluspunten

Fast delivery, good quality products

Pluspunten

Erg snelle levering. Pakketje kreeg ik binnen met een aardig persoonlijk kaartje. Maakt een pakketje krijgen extra leuk

Pluspunten

Geeft goed advies en snelle verzending/levering.

Rekening kwam vrij laat binnen via Afterpay.

Pluspunten

Nette levering inclusief leuk extraatje!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Reeds meerdere malen bestelling geplaatst en altijd vlot afgehandeld.

Pluspunten

Gewoon alles klopt! Mooie site, mooie prijzen, mooie akties, mooie spullen, snelle levering, vriendelijke klantenservice..

Pluspunten

Snelle, keurige afwikkeling van mijn bestelling.

Pluspunten

Alles klopte. De info vooraf en de services

Pluspunten

Hele goede service en groot assortiment!

Pluspunten

Snelle levering en nog een leuke extra bij de bezorging :)

Ik wil graag een product bestellen waarvan er nog maar 1 op voorraad is. Het zou fijn zijn als je iets van een mail allert zou kunnen krijgen als een product weer op ruimere voorraad is!

Pluspunten

Heel overzichtelijk. Goede informatie over de producten. Mooi verzonden.

nvt

Pluspunten

Heel tevreden! Fijn, persoonlijk en deskundig advies. Daarnaast een uitgebreid assortiment. Aanrader!

Pluspunten

Lekker snelle service, erg groot aanbod verschillende soorten luiers en toebehoren en een fijne persoonlijke benadering.

Pluspunten

Sneller levering Goede prijzen

Pluspunten

Super snel contact. Goede service Goede prijzen!

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.