Pluspunten

Snelle en goede levering, scherpe prijzen.

Pluspunten

Zeer goede communicatie. Echt top! Verder werden de producten vlot en heel netjes geleverd. Mijn favoriete webwinkel voor wasbaar :-)

Pluspunten

Goed te bereiken, geven goed advies. En erg leuk dat ze bij elke levering een cadeautje mee leveren.

Pluspunten

Goede klantenservice, ik kreeg de zwemluier in een verkeerde maat geleverd en de goede maat werd een dag later opgestuurd en ik mocht de te grote houden voor later. Top! Ook het leuke handgeschreven briefje met veel zwemplezier gewenst was erg leuk!

Pluspunten

supersnel, en een perfecte service!

geen

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijke touch, lief briefje en cadeautje bij de bestelling. Top!

Pluspunten

Alles was heel snel binnen, precies wat ik besteld had. Werd ook netjes over de voortgang op de hoogte gesteld. Heel lief kaartje en kadootje bij de bestelling. 10/10 zou hier zo weer bestellen

Pluspunten

snelle service, leuke handgeschreven kaartje

Pluspunten

Super service, cadeautje en communicatie

Pluspunten

Vlotte levering zoals de website beloofd. De Heilwolle is super! Dochter had vervelende smetplek die met zalf niet wegging. Door de Heilwolle genas het snel. Heel fijn.

Pluspunten

Snelle levering en goede service!

Pluspunten

Snelle mail reactie En snelle verzending Zeer Klant vriemdelijk

Pluspunten

Goede service. Ik was iets vergeten te bestellen. Verzendkosten van 2e bestelling zijn netjes weer teruggestort en bestellingen waren samengevoegd.

Pluspunten

Snel en goed ontvangen

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle verzending, super kwaliteit en heel vriendelijk personeel!!! Echt top!

Doe zo verder, waren er maar meer zo’n kwalitatieve winkels!

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijk gemaakt

Vaker acties, daarmee maak je het aantrekkelijker om meer te kopen

Pluspunten

Heel tevreden over dit bedrijf. Bestel er graag. Lage verzendkosten, snelle levertijden, maar ook mogelijkheid tot uitgestelde leverdatum. Zeer tevreden!

Pluspunten

Supergoede service, snelle reactie op vragen. Levering op de uitgekozen dag en een leuk geschenkje bij de bestelling. Zeker een aanrader!

Doe zo verder!

Pluspunten

Snelle levering Alles correct

Pluspunten

Snelle levering. Heldere communicatie.

Pluspunten

Hele snelle reactie via de mail op mijn vraag, alles wat ik wilde keurig geregeld, kreeg zelfs een huurluier nat binnen zodat ik zo snel mogelijk kon gaan testen en die ene alleen nog even uit hoefde te hangen!

Geen, ik ben super tevreden!

Pluspunten

Zeer snel geleverd, met een lief extraatje erbij!

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.