Pluspunten

goede communicatie, snelle afwikkeling van bestelling. Alles top!

Pluspunten

Top bedrijf! Bedankt voor de uitstekende service!

Geen, ben zeer tevreden

Pluspunten

Veel producten, duidelijke uitleg. Voor vragen is contact via mail super; snel en goed antwoord. Erg persoonlijke service. Top!

Pluspunten

Persoonlijk kaartje en cadeautje bij iedere bestelling, erg leuk!

Pluspunten

Eén van de 10 wasbare zoogcompressen was helaas niet goed waardoor deze helemaal verfrommelde. Dit aangegeven bij Nappy's en ze hebben direct gezorgd voor een nieuwe. Super service!

Pluspunten

Heel net contact, probleem bij levering snel en prettig opgelost. Duurzaam assortiment.

niet alle informatie is op de website beschikbaar

Pluspunten

- Zeer snelle levering. - Via verschillende wegen snel en persoonlijk antwoord op vragen. - Mooie producten

Pluspunten

Snelle levering en een persoonlijk kaartje erbij, erg leuk!

Pluspunten

Groot aanbod, snelle levering. Veel info op de site

Reviews van klanten tonen per producttype (bv overbroekjes maat x van merk y) ipv per product (en dus bv per motiefje van overbroekje)

Pluspunten

Supergoed overbroekje: een echt plezier om herbruikbare luiers te gebruiken.

Pluspunten

Snelle levering Ruime keus Goede prijzen Met zorg verpakt Altijd een leuke verassing erbij

Misschien in de toekomst nog wat kinder/babykleding erbij die goed over wasbare luiers past. Ik kies zelf zoveel mogelijk voor biokatoen en wol. Misschien nog eens het merk Disana toevoegen. Heeft ook hele fijne wolbroekjes.

Pluspunten

Super leuke producten en vriendelijke service toen bleek dat een besteld product niet op voorraad was!

Pluspunten

Persoonlijke noot (geschreven kaartje) en leuke verrassing bij het pakket. Erg nette en vriendelijke afhandeling van een aangegeven verbeterpunt over het selecteren van bezorgdag. Dat bleek bij nader inzien mijn eigen vergissing te zijn. Super fijne service dat je zelf een leverdatum kunt kiezen, maar dat moet je het natuurlijk zelf wel goed invullen...

Pluspunten

Eerst een consult gedaan, dit was super! Fijn om het door te nemen, voelen, kijken én passen. Daarna via de mail op vragen vlot en persoonlijk antwoord gekregen. Prettige website, gebruik gemaakt van alle informatie en de mogelijkheid tot huren.

Tot dusver geen.

Pluspunten

Easy, clear and fast service. Love the postcard!

Maybe an English version of the website?

Pluspunten

Snelle levering en goede service! Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering en goed advies!

Iets meer voorraad

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering, veel uitleg over de producten. Verschillende prijsklassen en ook door de reviews van klanten duidelijk waar de verschillen zitten.

Ik moest even zoeken naar de hydrofiele luiers, die heeft iedereen nodig als spuugdoek of luier. Bleken bij de vouwluiers te staan.

Pluspunten

Snelle levering, een enorm assortiment, heldere productbeschrijvingen, medewerkers met hart voor hun werk.

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.