Pluspunten

Keurig netjes snel geleverd.

Pluspunten

Snel en netjes. Leuk dat er een persoonlijke kaartje bij zat.

Bij het product had ik graag ook een omschrijving gehad ( label met maat, herkomst ed die je er af haalt.. ziet er professioneler uit. Het had zo tweedehands kunnen zijn als je niet wist waar het besteld was. Ook een leuke folder erbij en netter inpakken. Product zelf Goed.

Pluspunten

Snelle levering met geschreven kaartje erbij. Goede prijzen. Interessante producten.

Pluspunten

Persoonlijk advies Snelle levering Persoonlijke boodschap Presentje Dat zorgt ervoor dat we steeds weer terugkeren, ook al zijn we bij een andere organisatie gestart.

Geen idee.

Pluspunten

Mooie producten, goede kwaliteit, snelle levertijd. Bij vragen snel en goed antwoord.

De zoekfunctie van de website is niet optimaal.

Pluspunten

Snelle service, veel informatie, snelle reactie bij vragen.

Pluspunten

alles is goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Persoonlijke benadering Snelle reactie

Pluspunten

Superservice en snelle levering. :)

Pluspunten

Supervriendelijk persoonlijk contact, extreem snel met orderverwerking en verzending en breed assortiment icm scherp geprijsd!

Ik kan zo snel niks verzinnen!

Pluspunten

* Snelle levering * Goede service * Goede producten en veel keuze

Pluspunten

Ruime keuze voor goede prijzen.

Pluspunten

Snelle beantwoording van vragen, snelle levering, goede informatie op de site.

Meer mogelijkheden voor verhuur zou mooi zijn (groter aanbod misschien ook pakketjes), maar ik snap dat daar een grens aan zit. Misschien als het bedrijf verder groeit, wat zeker gaat gebeuren, want ik ga reclame maken hoor!

Pluspunten

Een zeer klantvriendelijk en gespecialiseerd bedrijf: vragen worden vrijwel direct persoonlijk beantwoord, er wordt een grote sortering luiers en aan luiers gerelateerde producten aangeboden, en de bestellingen worden zeer vlug verzonden.

Pluspunten

Snelle levering met persoonlijke groet.

Pluspunten

Snelle levering, prima producten. Ik bestel er vaak en heb nooit problemen gehad.

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering, fijn kaartje bij omtvangst pakket.

Pluspunten

duidelijk mail verkeer. site mooi en duidelijk. Fijn dat je luiers kan huren,

op dit moment niet

Pluspunten

versturen snel, goede spullen van goede kwaliteit

meer merken van luiers en luierwas

Pluspunten

Ruime keuze, erg snelle levering, leuk persoonlijk kaartje én klein geschenkje bij het pakje. Top!

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

+31 (0)522 475 883

Over Nappy's.nl

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 20 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.